Що прибульці зробили для сучасної моди?

16 травня 2016
Vita.
Літаючі тарілки замість капелюхів, зображення зелених чоловічків на срібних комбінезонах, взуття дивної форми – розглянемо футуристичні елементи, які прийшли в моду з фільмів (і не тільки) про НЛО.

Форми


Як виглядає костюм справжнього інопланетянина? Чи приймає він дивні форми завдяки крою? Чи складається з геометричних фігур як орігамі? Може бути, такого костюму і зовсім немає, але дизайнери пропонують все нові версії. Ірис Ван Херпен не втомлюється робити це майже кожного сезону, також власні версії показали і П'єр Карден, Хуссейн Чалаян, Гарет П'ю, Олександр Макквін і Жан-Поль Готьє.

Матеріали


Новий сезон приніс черговий витік популярності "інопланетних" матеріалів: якщо минулої зими і цієї весни речі різноманітних відтінків металу були модними тільки у дівчат, то вже восени ходити в срібних, мідних, золотих і хромових речах почнуть і хлопці.

Але крім кольору, є і більш складніша складова матеріалів - сама фактура. Повернемося до Ван Херпен. Голландський дизайнер працює з матеріалами, з яких раніше ніхто не здогадувався шити одяг. У минулому сезоні вона поєднала гуму і метал, щоб за допомогою магніту змінювати форму взуття у своїй колекції. Результат: форми, текстури і загальний вигляд відправляють глядача далеко за межі стратосфери.

Принти


Більш приземлений варіант - намалювати космос прямо на одязі. Так робили Rodarte, Alexander McQueen і sasha.kanevski.

Аксесуари


Головний убір у вигляді літаючої тарілки, металева пластина замість окулярів, туфлі-кулі і намисто з силікону - дизайнери фантазують щосили, коли справа доходить до інопланетних аксесуарів.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше