Що нового в Тіни Кароль

7 грудня 2018
Редакція

Чарівна Тіна Кароль заінтригувала своїх шанувальників виходом нової пісні – трек з'явився на початку грудня 2018 року. Швидше за все, нам усім варто очікувати народження нового хіта, адже автором композиції є Єгор Солодовніков. Це йому ми зобов'язані появою шлягера, який закликає не здаватися за жодних обставин (пісня «Сдаться ты всегда успеешь»). Про випуск нового треку, який отримав назву «Сила висоти», співачка повідомила в соціальних мережах. Що ще цікавого відбулося останнім часом у житті артистки?

Ті, хто стежить за особистим життям української виконавиці, напевно, звернули увагу на зворушливе привітання співачки синові. 2018 року Веніаміну, сину Тіни Кароль, який народився в шлюбі з продюсером Євгеном Овіром, виповнилося 10 років. Щороку 18 листопада артистка залишає ніжні побажання хлопчикові. Цього року на своїй сторінці в Instagram мама розмістила фото величезного торта з вітальним написом і зображеннями улюблених мультиплікаційних героїв Вені.

Нагадаємо, що хлопчик живе далеко від своєї зіркової мами: Тіна Кароль прийняла непросте для себе рішення, відправивши сина на навчання до Великої Британії. За словами співачки, до британської школи її дитина вступила практично без знання англійської мови, але тепер вчиться нарівні з усіма. Виконавиця зізнається, що Веніамін рідною, українською мовою, говорить з акцентом, але артистка робить усе, щоб син не забував свого коріння. Хлопчик живе в українській родині, де всі спілкуються рідною мовою, ходить до української громади і клубу, де успішно опановує національні танці, зокрема гопак. В автобіографічному музичному фільмі «Інтонації Тіни Кароль» артистка висловила надію, що в майбутньому її син зможе бути корисним для своєї Батьківщини.

Традиційно новини шоу-бізнесу не можуть оминути фотосесії співачки, яка неодноразово отримувала від авторитетних видань статус найкрасивішої жінки України. Тіна Кароль регулярно тішить шанувальників то елегантними і ніжними, то провокаційними образами. Нещодавно популярна виконавиця опублікувала в Інстаграмі романтичне фото, де постала у витонченій сукні з шовку від вітчизняного бренду Sleeper. Підвищений інтерес викликав і листопадовий знімок артистки в чорному вбранні з еротичним вирізом – передплатники оцінили і вишукані форми Тіни, і її інтригуючий підпис. Співачка вважає, що краса жінки – в миті, і радить тим, хто спіймав цю мить, не відпускати її.

Світлини з інтернету.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше