Сайт знайомств: як не стати жертвою шахраїв?

6 лютого 2020
Anna Panchenko

Аферисти готові на все, аби тільки роздобути ваші гроші. Їм не чужо навіть обманювати закоханих людей на сайтах знайомств.

Експерти «Призової Варти» знайшли найчастіші випадки шахрайства, щоб ви не натрапили на них і зустріли реального партнера.

Подарунки на вагу золота

Популярна афера - це обіцянка подарувати дорогу річ. Може йтися про мобільний телефон, ноутбук, коштовну прикрасу. Чоловік нібито вже вислав жертві презент, ось тільки доставку оплатити забув. Окрилена жінка платить за посилку онлайн, але подарунок так і не отримує.

Така ж схема провертається з авіаквитками, коли чоловік далеко, а оплатити переліт не може. Жінка переходить за посиланням на підроблений сайт авіакомпанії та втрачає гроші.

Жінки роблять таке, запрошуючи хлопця в кінотеатр або інший заклад, якого не існує. Хлопець оплачує послуги перед зустрічею та виявляється обкраденим.

Шантаж

Буває, що спілкування онлайн набуває відвертого характеру. Тут жертвами частіше стають жінки. Чоловік отримує інтимні фото, якими шантажує жінку. Через страх, що знімки потраплять у мережу, жертва платить стільки, скільки від неї вимагають.

Тиск на жалість

Чоловік або жінка втирається в довіру до жертви, закохує в себе, все йде як по маслу. Як тільки аферистка або аферист збагнули, що спіймали людину на гачок, вони прикидаються, що потрапили в біду. Починаються відмовки про складну операцію, пограбування, пожежу. Від жертви вимагатимуть матеріальну допомогу.

Небезпечна зустріч

Будьте обережні, коли наважуєтеся побачитися з новою людиною в дійсності. Серед чоловіків трапляються маніяки, а серед жінок так звані клофелінниці, які обкрадають чоловіків.

Ось кілька базових порад як не стати жертвою шахраїв на сайтах знайомств:

1. Не зачаровуйтеся незнайомою людиною, тверезо міркуйте.

2. Не надсилайте гроші незнайомцям.

3. Не показуйте нікому свої інтимні фото.

4. Уникайте знайомств з іноземцями, більшість з них на сайтах - аферисти.

5. Зустрічайтеся в людних місцях, майте при собі засоби самозахисту.

6. Не розголошуйте дані паспорта, номер рахунку, номер банківської карти і т.д.

7. Перевіряйте людину в мережі по імені, прізвищу та фото. Можливо, вона видає себе за іншу.

Ми впевнені, що ваша щира любов вже десь поряд. Не опускайте руки й продовжуйте пошук, а поради «Призової Варти» допоможуть вам обійти неприємності стороною!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше