Сан-Педро-де-Атакама, Чилі

18 лютого 2016
Anna Grechishkina
Ще одна країна на моєму шляху - Чилі, і ще одна пустеля - Атакама - одне з найбільш засушливих місць на Землі. Вона відразу ж зустріла мене сильним вітром, але в той же час теплою погодою, хорошими дорогами і дивовижними пейзажами. Як я вже казала, я дуже люблю пустелі та з радістю відвідала ще одну, продовжуючи свою подорож.
Сан-Педро-де-Атакама - це невелике миле містечко, розташоване прямо в пустелі. Я не збиралась їхати туди, але рада, що таки поїхала. Це одна з найцікавіших місцин для туристів і мандрівників з усього світу, і коли ти вперше потрапляєш сюди, намагаєшся зрозуміти, чому.

Немає нічого особливого в цьому крихітному місті з жахливими дорогами, кількома вулицями, кількома сувенірними магазинами і ресторанами. Але в околицях Сан-Педро ви знайдете багато місць, від яких будете в захваті, в тому числі Салар. Та й гуляючи в самому містечку, ви почнете помічати його особливий шарм. Навіть незважаючи на його дивні закони. Наприклад, ви можете знайти і послухати хорошу музику в барах і ресторанах міста, але тут строго заборонено танцювати. Тому після півночі починаються незаконні вечірки, на яких ви можете натанцюватися досхочу.
 
Інша річ, яку ви помітите відразу, - безліч бездомних собак, і жодних кішок взагалі. Крім того, ці собаки, хоч вони і не становлять небезпеки, поводяться досить дивно. Вони можуть підійти до вас, коли ви сидите за столом на вулиці, поставити свої лапи вам на коліна і просити їжі. Люди кажуть, що собаки в Сан-Педро божевільні, так само, як і люди, які живуть тут або приїжджають сюди. На вулицях цього міста ви побачите безліч цікавих і кількох божевільних особистостей.
 
Тут у повітрі витає дух свободи хіппі, який ви відчуєте одразу після приїзду в це місто. І залишити його досить важко, ви станете залежним досить швидко. Я повинна була зібрати всю свою силу волі, щоб залишити Сан-Педро, і в якийсь момент серйозно розглядала можливість відкласти свій від'їзд ще на кілька днів.
 
Одним словом, це ще одне місто на моєму шляху, яке я безумовно рекомендую відвідати. І так, я була би не проти повернутися туди знову.
 
Зустріч з дітьми в школі Сан-Педро-де-Атакама. Ми ділилися з ними своїми мріями.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше