Романтичний льон-blue

8 червня 2017
Редакція
"Бюро Дівочих Мрій" відкриває сезон яскравих і вражаючих мандрівок Україною! Беріть із собою найкращу подружку чи друга, хапайте наплічник і гайда! Разом із неймовірним подорожнім партнером під назвою Драйвовий равлик Мандри Квести Екскурсії ви відкриєте для себе цікаві місця нашої країни, розважитеся і наберетеся позитивних вражень! То як, поїхали?

1-2 липня - "Романтичний льон-blue"

Наш маршрут: м. Батурин, мистецький хутір "Острів Обирок", м. Глухів - ЛЬОН-ФЕСТ, Кролевець – чудо: яблуня-колонія

Гайда з нами!

Французи милуються цвітінням лілової лаванди, а українці мають своє квіткове диво – безкрайні та сині поля льону! А чи знаєте Ви, що квіти льону розцвітають на світанку, а до обіду вже в’януть? Кожна квітка живе лише кілька годин, даруючи світові свою недовготривалу красу, і ми хочемо, аби ви це побачили!
 
Ви вирушите до славного міста Батурин, який був резиденцією гетьманів Лівобережної України й приймав багатьох славетних мужів України. Там на власні очі побачите відреставрований палац гетьмана Кирила Розумовського, Батуринську фортецю, заповідник "Гетьманська столиця" і повністю зануритеся в прадавню історію часів козацтва!
 
Ввечері на вас чекатиме мистецький хутір "Острів Обирок"! Його атмосфера і гостинність вражає, адже це еко-поселення справді особливе! Переконаєтесь самі…
 
Ще там є "Кіносарай", заснований на місці старої кошари, тож можна вмоститися на м’якій копиці сіна і дивитися українські короткометражки. Вже п’ятий рік поспіль наприкінці червня, в мистецькому хуторі Обирок збираються професійні кіновиробники та початківці. В красивому місці з сосновим лісом та чистим озером вони знайомляться, обмінюються досвідом й новинами, дискутують, дивляться та обговорюють крайні кінороботи одне одного у затишній атмосфері "Кіносараю". Тож ви завітаєте на кіноподію Cinemacamp "Кіносарай".



Щасливі й замріяні, ви заночуєте у славетному Батурині, аби з новими силами і гарним настроєм зустріти світанок нового дня і вирушити до безкрайнього блакитного моря льон-blue, що поблизу Глухова. Селфі-сесія в полі блакитного льону вітається!!! А далі на вас чекатимуть забави та гуляння на ЛЬОН-ФЕСТ!

Сподіваємось, що нам вдасться отримати запрошення на дружню розмову від самого голови міста Глухова, пана Мішеля Терещенко, славетного нащадка давнього роду меценатів Терещенків. Він з радістю розповідає про свої випробування та успіхи на шляху до розбудови міста мрії, про традиції та сміливі експерименти, про ризик і віру в свій задум. Також ви матимете змогу оглянути цікавинки Глухова і посмакувати місцевими стравами на обід.
 
А в післяобідній час вирушите до одного з чудес природи – яблуні-колонії в Кролевці, що займає за розміром ціле футбольне поле!

Подорож-пригода чекає на вас! Приєднуйтесь!

Реєстрація тут: goo.gl/forms/leBKALfL7yQF9vQb2

Вартість екскурсії – 1360 грн/ос, 1250 грн/дит.

Що входить:
- транспортне обслуговування,
- проживання в Батурині,
- сніданок,
- екскурсійне обслуговування по маршруту і в об'єктах.

Що не входить:
- особисті витрати,
- вхідні квитки в об’єкти: Батурин - 60 грн, Глухів - 20 грн, Кролевець - 20 грн,
- орієнтовна вартість обідів 75-90 грн, вечеря - 90 грн.

Радимо взяти з собою: воду, перекус, зручне взуття та одяг по погоді, засіб від комарів, хустку для храмів і гарний настрій!

Сторінка події на ФБ: www.facebook.com/events/149071822302115
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше