Роксолана Сьома презентувала роман «Світи суміжні»

15 грудня 2018
Аня Остапчук

«Світи суміжні» Автор:Роксолана Сьома

Видавництво: Легенда.

Про автора: для журналістки, редакторки та письменниці Роксолани Сьомої - це не перший роман. У 2010 році була Лауреатом літературного конкурсу видавництва «Смолоскип», 2013 рік приніс Всеукраїнську літературну премію імені Олександри Кравченко (Девіль) та «Дебют року-2012» премія від книжкового порталу «Друг читача».

Сюжет: У романі «Світи суміжні» дві сюжетні лінії, які, звісно, перетинаються. Одна з ліній - це історія про молоду сім'ю. Казимира, практичний психолог, який частенько переїздить з одного міста в інше, звісно, це все через роботу чоловіка. Вона проводить тренінги, де спілкується з АТОшниками. Крім того, тісний зв'язок з дідусем, який помер. Ви запитаєте як це? Вона здатна вловлювати невловиме. А точніше бачити істоти не з нашого світу.

У попередніх помешканнях Казимири, вона часто помічала щось неземне, щось що важко було пояснити. Та такі паранормальні явища дівчину не лякали, оскільки не траплялося нічого серйозного. Однак, сюжет має перевороти, які роблять його цікавішим. Сім’я переїздить в одне з галицьких містечок, і цей крок робить переворот у їхньому житті. Власне, іноді доводиться заплатити велику ціну, аби зрозуміти, що минуле й сучасність мають куди більше спільних таємниць, аніж бачиться на перший погляд.

Що ж стосовно другої сюжетної лінії: історія про князя Кшиштофа. Дія ще відбувається в 30-х роках минулого століття. Цілий любовний трикутник, непорозуміння та душевний неспокій. Який призводить до трагедії.

Кому читати: історія чудово підійде любителям містики та паралельних світів.

Що цікаво: "Головною думкою авторки є припущення, що на наших землях усе таємниче походить із минулого настільки, наскільки містичною є наша історія." - Тарас Богданович Прохасько.

Для українського автора тема доволі складна. Оскільки повністю не відкрита. Потойбіччя та паралельні реальності завжди були цікаві читачам, оскільки щоразу цікаво спостерігати, що саме із нею зробить письменник. Гарний опис емоцій героїні, де демонструється сутність сприйняття нашого та паралельного світу. Навіть у наївності героїні, акторка хотіла показати що не все таке добре, як би ти не вірив. Завжди потрібно бути обережним, тип паче з істотами з того світу.

Якщо бути небагатослівним, то це книга про любов, де багато містики. Добре відчутна його багатошаровість та ціла купа емоційних вибухів.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com