Країна WIN WIN запрошує до співпраці українську молодь в Італії!

29 березня 2019
Iryna Kozak

Багато можна досягти, якщо маєш мету, але найвищого результату здобувають ті, що мають надійного партнера!

Проект Країна Win Win - це освітньо-розважальна однотижнева програма з 19 по 26 серпня для української діаспори віком від 18 до 40 років, яка цікавиться подіями та процесами, що відбуваються в Україні. Цього разу головною темою програми буде «Вічні цінності - фундамент нового».

В сучасному світі, у зв’язку із глобалізацією, все активнішими стають міграції процеси, пов’язані з переміщенням людей, спільнот між країнами, а часом і континентами. З різних причин люди покидають батьківщину, осиляючись там, де життя для них є більш привабливим. Втім, як відомо, міграція як процес, існує з найдавніших часів і викликана вона різними чинниками, серед яких найпоширенішими є війни, зміни в політичному житті країни чи економічна нестабільність.

Сьогодні, українська діаспора — це інструмент впливу та формування загальної картини про країну, до якої вона належить. Вона завжди була провідником ідеї України в світі, її візитівкою!

Проект Країна Win Win залучає досвід і знання представників української спільноти за кордоном для розбудови позитивного іміджу України. Ідея освітньо-формаційної програми належить громадській організації «Великого бажайте», яка заснована при Українському католицькому університеті. Одним із завдань проекту є створення мережі спільноти випускників програми Країна Win Win в діаспорі для адвокації українського питання на різних міжнародних і державних майданчиках!

27 березня, до Риму завітали організатори та члени команди «Країна Win Win» з презентацією проекту та доповіддю про позитивні зміни в Україні, на прикладі реальних кейсів:

Коляда Денис - керівник ГО «Великого Бажайте», співзасновник всеукраїнського діалогу Principium, історик, активіст;

Євгеній Павловський - графічний дизайнер, громадський активіст, співорганізатор проекту Країна Win Win;

Андрій Журавель - підприємець, громадський активіст, співорганізатор проекту Країна Win Win.

Учасники програми працюватимуть з наставниками за кількома напрямками: культурна дипломатія, дипломатія реформ та візія. Перед кожним стоятиме завдання - дати життя, на базі отриманого досвіду, проекту для формування іміджу України. До того ж, впродовж півроку до моменту, поки учасники зможуть реалізувати свої проекти на місцях проживання, їх супроводжуватиме менторська підтримка.

Учасники відвідають креативні простори Києва, Львова чи Харкова (за вибором), познайомляться з лідерами думок, громадськими діячами, акторами та політиками, які долучені до реформування України.

«Країна Win Win» є неприбутковим проектом. Повна вартість участі цього року коштуватиме 600 євро. Тим, хто все ж вирішить взяти участь, але не має фінансової змоги, організатори намагатимуться допомогою спонсорів та грантів частково або повністю оплатити програму.

Такої концентрації творчих, амбітних, перспективних та наполегливих людей навряд чи ви знайдете. Тому не гайте часу!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше