Результат гарантований: Три основні правила схуднення

Основні критерії схуднення від відомих фітнес-тренерів. Щоб досягти результату, потрібно не так багато, достатньо дотримуватися трьох легких правила.

Позбавляємося від зайвого жиру повільно

Для більшості це найважчий момент. Така наша суть - ми часто віримо в чарівну пігулку від усіх бід. Мінус 5 кг за 3 дні, прес за 2 тижні, сушка для всіх і кожного, тригодинна тренування для швидкого схуднення. Таких дурниць в інтернеті дуже багато. Але проблема в тому, що швидка втрата жирової маси означає втрату і м'язової маси, як наслідок - збої метаболізму. Якщо ви зменшуєте калорійність кардинально, сівши на пекельну дієту в 1000 калорій, обов'язково втратите м'язову масу, а це негативно відіб'ється на зовнішньому вигляді.

Буде прикро, якщо ви плідно працювали в залі, щоб ці м'язи наростити. Більш того, дієти з обмеженою калорійністю можуть призвести до хронічно повільного обміну речовин. А це вже зовсім неприємно. Всі люди різні і потрібно змиритися, що норма втрати ваги в тиждень для кожного своя. Але все ж нормальною вважається тижнева втрата ваги - 1% від всієї маси тіла. Спалювання жиру - це однозначно той випадок, коли якість тіла важливіша за кількість кг.

На будь-якій дієті не знижуйте кількість білків

Хочете схуднути і урізати калорії? Це ОК. Тільки не зменшуйте білок! Цей макронутріент зменшувати просто не можна. Він потрібен для підтримки м'язової маси, особливо в період схуднення. Щодня вживайте 2 грами білка на 1 кг маси тіла. Вибирайте якісні джерела білка. Ніяких харчових замінників чи порошків. І не вірте в схуднення на соках і смузі. По-перше, це рідкі калорії. По-друге, здебільшого швидкі вуглеводи. Хочете красиве тіло вибирайте здорові і науково обґрунтовані підходи, а не розрекламовані віяння моди.

Тренуйтеся з розумом

Обирайте програми тренувань, спрямовані на збільшення сили і гіпертрофії м'язів. Це потрібно для підтримки м'язової маси і запобігання повільного метаболізму. Дуже важливо виконувати правильну програму. В інтернеті, та й не тільки, гуляє дуже популярний міф: «більше повторень працюють на рельєф, менше повторень на масу». Багато дівчат дуже сильно захоплюються багатоповторним тренінгом під час спалювання жирів, а це велика помилка. Друзі, не так все просто. Визначальних чинників тут більше. І один з них - це ваше харчування.

Якщо на дієтах з дуже низькою калорійністю, ви будете тренуватися досить інтенсивно, ваше тіло, швидше за все, відповість вам зменшенням сухої м'язової маси і уповільненням метаболізму. Тому вибирайте правильну програму тренувань, звертайтеся до фахівців, а не до тренувальних програм що гуляють мережею. Повірте, хорошу програму тренувань в інтернеті не знайдете. Хороші програми складають хороші тренери. Якщо ви тренуєтеся самі, працюйте над усіма м'язовими групами (не тільки попа і ноги!).

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше