Режим жертви успішно активований

13 січня 2017
Galina Mysliva
Жінка… Маленьке слово з величезним змістом. Жінка – це поєднання непоєднуваного: сумбурства, ніжності, безумства та безкінечної любові. Жінка – це тепло, підтримка, орієнтир і надзвичайна сила. Вона може. Вона вміє. Їй під силу абсолютно все. Бути матір’ю, дружиною, другом, бізнес леді, чи то головою держави, пекти кекси і знімати незалежне кіно.

Всі ми жінки безумовно різні, однак увесь на прекрасний рід об’єднує одна професія. Актриси. Безперечно сценарій у кожної свій і далеко не всі актриси першого плану. Та роль жертви приходиться до душі чомусь кожній. Роздати себе повністю сім’ї, дітям, коханій людині, чоловікові. Приділити час прибиранню, куховарству, кішці, собаці. Розпилити себе на все і на всіх і ні хвилиночки не залишити для себе.

Логіки в цій схемі поведінки шукати не варто, але слід звернути увагу на підтекст. Жінки обирають віддавати себе до останку і при цьому навіть не запитують себе: "А чи це комусь потрібно? А чи є в цьому хоча б якийсь сенс?". Не задають питання, бо навряд чи захочуть зізнатися собі, що при вдалому плануванні, при правильному способі життя і при хорошій розстановці пріоритетів час знайдеться і на себе, лише варто цього захотіти.

Просто потрібно любити себе і не про егоїзм зараз річ. Ця всепоглинаюча любов до себе магічним чином знайде час і для сім’ї, і для друзів, і для роботи. Так все влаштовано. Просто жінкам легше роздати себе, звинуватити інших, а потім в сльозах заявити, що на себе бідненьку часу не залишилось. Потрібно чітко знати чого ви бажаєте, а часу на все і на всіх вистачить. Тільки не потрібно жертв, "дякую" і так ніхто не скаже.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше