Речі, без яких не обійтись цієї осені або осінній #musthave

19 серпня 2014
Plastylina
Для кожного сезону дизайнери задають нові тенденції та вигадують цікаві та нестандартні рішення, як для повсякденного життя, так і для особливих подій. Можна, звичайно, повністю оновити гардероб і йти в такт з модою, а можна обрати декілька яскравих, по-справжньому трендових речей, які внесуть тепло і свіжість у ваш осінній гардероб.

1. Мішкуваті пальта

Ближче до зими пальто стає буденною річчю і доводиться у ньому часто з’являтися на вулиці. Добре мати 3-4 моделі та комбінувати їх з різним взуттям. Цього сезону модні саме мішкуваті пальта, і зручні, і елегантні водночас. Особлий акцент - ремінець на талії. Chloe, Richard Chai Love, Altuzarra, Stella McCartney.
 

2. Сумка-трапеція

Оригінальна крилата форма, досить строга, але чудово підійде як аксесуар для street style образу. Матова поверхня та мінімалізм - ось, що додає свіжості. Обирайте такі кольори як білий, особливо популярний гірчичний, оливковий та бордовий. Hugo Boss, Hermes, Celine.
 

3. Фолк фешн

Якщо у вашому гардеробі досі нема нічого з народними елементами, то вам обов’язково потрібно щось придбати. Якщо в минулі роки вишивка була новим явищем на подіумі, то цього року вже зустрічається набагато частіше. Dolce&Gabbana, Burberry, Louis Vuitton, Chernikova :)
 

4. Яскраве хутро

Останнім часом світ моди збожеволів через яскраві хутряні акценти і вже не може без них обійтись. Це може бути хутряний жакет, манто, коротка шубка чи навіть сумочка, головне -  яскравий колір. Tom Ford, Prada, Balmain, Marni, Blumarine.
 

5. Кросівки, венси, кеди

Так, саме вони (ура комфорту)! Усі помітили, що кросівки давно вже захопили світ моди і ця осінь не стане винятком. На ваш смак, які саме кросівки обрати, адже зараз вони бувають настільки різноманітними і цікавими, що однією парою ніяк не обійтись. Будемо сподіватися, що цей тренд не вийде з моди. Karl Lagerfeld, DKNY, Chanel, Miu Miu.
 

6. У стилі 60-тих

Якщо у вас нема нічого в стилі 60-х, не засмучуйтеся. Можете спокійно дослідити гардероб мами чи бабусі, впевнена, там знайдеться дуже багато цікавих екземплярів щоб виглядати оригінально, яскраво та кокетливо - все що потрібно проти похмурих осінніх днів. Valentino, Gucci, Dsguared, San Loran, Moschino.
 

7. Трохи блиску!

Дуже часто в колекціях можна було побачити блискучі елементи, паєтки, кристали, каміння та іншу фурнітуру. Що ж, цього року деякі дизайнери не скупились на це добро і одягали моделей у блискітки з ніг до голови. Осінь буває дещо похмурою, тому треба мати в гардеробі щось винятково сяюче, а вже чи це буде сумочка чи пальто - вирішувати вам. Marc Jacobs, Chanel, Dries Van Noten, Dolce & Gabbana, Phillip Lim.
 

8. Ботфорти

Є щось екстра привабливе у черевиках вище коліна. Як і минулого року, вони потрапили до списку must have і цього разу. Форма, колір, розмір каблука не мають значення, а вдало поєднувати їх можна з облягаючими джинсами/штанами, коротеньким шортами, строгою спідницею-олівцем та сукнями. Jimmy Choo, Valentino Garavani, Pierre Hardy, Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti.
 

9. Водолазки

Чомусь, асоціюються мені зі Стівом Джобсом. В холодну погоду стануть в нагоді, а при правильному поєднанні можуть створити як вишуканий, так і абсолютно хіпстерський вигляд. В моді також ефект надто великого одягу, тому водолазка може повністю не облягати. Calvin Klein, Theory, Chanel, DKNY, The Row.
 

10. В’язані речі

Що стосується осіннього в’язаного одягу, то тут можна себе не обмежувати тільки светриком. В’язані накидки, шорти, спідниці, сукні та, навіть, штани. Така річ завжди стане в нагоді й буде зігрівати в осінні дні. Chloe, Stella McCartney, Marc Jacobs, Haider Ackermann.
  Photography by Team Peter Stigter
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше