Ранній сексуальний розвиток у підлітків

14 жовтня 2015
Валерія
Шановні читачі, минулого разу я писала про Законопроект щодо переривання вагітності та раннє сексуальне життя підлітків, проте мало чого сказала саме про сексуальне дозрівання, тому хочу у даній публікації підняти цю тему.

Відомо, що у дівчаток організм формується до 17 років, і вже після – юне тіло стає жіночим і суто фізіологічно готовим до статевого акту. Проте, на сьогоднішній час це все давно стало стереотипом і наші підлітки починають жити "дорослим життям" геть у ранньому віці!

Зараз дівчата та хлопці пізнають солодощі еротичної науки вже з 14 років! Як це відбувається? Нічого таємного немає! Інтернет та порнографічні файли у допомогу! Справа в тому, що коли у підлітка пробуджується цікавість до "фізкультури дорослих", йому нічого не заважає пошукати в інтернеті цікаві відео та картинки, не читаючи медичних статей. А навіщо читати? Це так довго і не цікаво, а головне - нічого не зрозуміло для дитини! Краще подивитися відео, а потім показати друзям-одноліткам під час перерви у школі, або надіслати у якусь соціальну мережу особистим меседжем! І після цього процес незворотній – бажання та цікавість беруть своє і підліток робить крок, так би мовити, у доросле життя!

А що потім? Як показує статистика – нічого хорошого: рання вагітність, потім дівчата пізнають, що таке аборт на своїй шкурі, або все ще може закінчитись хеппі ендом – створенням молодої родини. А що, зате народжуваність в країні буде прогресувати!

Справа в тому, що великий відсоток батьків не мають бажання говорити зі своїми дітьми про сексуальний розвиток, фізіологічні потреби, безпеку та відповідальність. Саме тому підлітки беруть інформацію в інтернеті чи у своїх друзів, але тільки те, що, на їхній погляд, найцікавіше!

Звичайно, "треба було тримати голову на плечах" - так казатимуть усі, хто не потрапив у халепу під назвою "залетіла", але потайки також будуть панікувати, коли помітять затримку у червоному календарі!

Я не можу друкувати свою об'єктивну думку, проте, хочу дати пораду: "Дівчата!!!! Коли вже, на Вашу думку, настав час починати жити статевим життям і Ви дійсно до цього готові або невпевнені та соромитесь говорити про це з мамою – зверніться до гінеколога! До спеціалізованого лікаря, котрий дасть поради та консультацію, а також буде слідкувати за Вашим станом здоров’я! Не шукайте інформацію в інтернеті, а йдіть одразу до лікаря! Цей крок допоможе уникнути багатьох проблем: небажаної вагітності, або хвороб, котрі передаються статевим шляхом"!

Сподіваюсь, мою публікацію візьмуть до уваги усі, хто не байдужий до долі своєї дитини та юні дівчата і хлопці, котрих вже почало цікавити статеве життя!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше