Пиріг із сиром та вишнею

Інгредієнти:

- Шоколад (гіркий) - 200 г,
- Вершкове масло - 120 г,
- Цукор - 150 г,
- Яйця - 5 штук,
- Борошно - 150 г,
- Сир м'який - 300 г,
- Ванільний цукор - 1 пакет,
- Вишня заморожена - 400 г,
- Сіль - щіпка.

Приготування:

1. Шоколад ламаємо на шматочки. 
 
2. Розтоплюємо разом з маслом на водяній бані. Забираємо з вогню і охолоджуємо до кімнатної температури. Остудити треба обов'язково для того, щоб на наступному етапі - додаванні яєць - вони не згорнулися. У шоколадну масу додаємо 100 г цукру, потім - по одному 3 яйця. Після кожного яйця суміш акуратно промішуємо. Додаємо борошно і сіль.
 
3. Для сирного крему збиваємо 2 яйця і 50 г цукру, додаємо дрібку солі та ванільний цукор. Додаємо сир, розтираємо до кремоподібного стану.
 
4. У форму з високими бортиками, змащену вершковим маслом, виливаємо тісто, розподіляємо по формі.
Викладаємо сирну масу, поверх неї - розморожену вишню.
 
5. Роблю завжди 4 шари: шоколадний, сирний, вишневий і знову сирний. Тісто намагаюся розподілити рівномірно. Випікаємо 40-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. 
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше