Прикраси – обов’язковий елемент довершеного образу

30 березня 2017
Редакція
Прикраси – невід’ємна частина довершеного стильного образу. Часом одного персня чи сережок вистачить, щоби буденний вигляд став особливим. Головне – правильно розставити акценти.

Пропонуємо вашій увазі українські бренди, чиї прикраси стануть родзинкою вашого образу.

Бурштинова краса

Комплекти прикрас – це завжди хороша ідея, особливо якщо у вас нема часу вигадувати, що із чим з вашої шкатулки можна поєднати. Набір, виконаний в одному стилі, допоможе вам виглядати вишукано та елегантно. А бурштин насиченого кольору додасть вашому образу тепла.
 


Придбати комплект ви можете тут: www.uamodna.com/shop/-komplekt-z-serezhok-ta-pidvisu-z-burshtynom

Більше прикрас бренду шукайте тут: viko-sary.uamodna.com/shop/author

Українське намисто

Ні для кого не секрет, що етніка сьогодні в моді. Якщо ви ще не наважилися додати до свого гардеробу елемент традиційного українського костюму, радимо вам почати з намиста. Адже ніщо так не прикрашає українську жінку, як разки яскравих намистин…
 
Придбати намисто ви можете тут: www.uamodna.com/shop/keramichne-namysto

Більше прикрас шукайте тут: gogodzy.uamodna.com

Патріотичні браслети

Якщо ви віддаєте перевагу зручному стилю casual, шкіряні браслети з українською вишивкою та патріотичними мотивами стануть для вас справжньою знахідкою.
 
Обрати браслет собі до смаку ви можете за посиланням: drugashkira.uamodna.com/shop/author

Oldschool значки

Нашивки та значки знову повертаються в моду. Нагадуючи трішки про дитинство, вони можуть зробити ваш образ яскравішим та грайливішим. Звичайно, на ділову зустріч в таких аксесуарах не підеш, але насолодитися весняною прогулянкою можна ;)
 
Придбати яскраві та оригінальні значки ви можете тут: pastel.uamodna.com/shop/author
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше