Прості поради, як створити легкий денний макіяж

Сьогодні ділимося статтею-нагадуванням чи то мастхевом про легкий денний макіяж та які продукти потрібні для його створення. Однією з зірок вашого здорового вигляду стане палетка діор. Це 4 прекрасні базові відтінки на кожен день, якими можна зробити ледь не весь макіяж. Природне сяяння забезпечене. Які ще поради для вас підготували, читайте далі у статті.

1. Підготовка та праймер

Шлях до ідеального ефекту макіяжу без макіяжу починається з адекватної бази. Рідкі текстури допоможуть створити природний ефект. Використовуйте спонж або пензлик, щоб рівномірно нанести основу. Після використайте легкий тональний крем. Це також може бути варіант СС чи ВВ-крему.

2. Консилер

Робота хорошого консилера — залишати невидимий слід, приховавши недоліки шкіри. Акцентуйте на правильному виборі відтінку, тому що при денному світлі особливо буде помітно різницю.

3. Макіяж очей

Після того, як ви підготуєте шкіру, можна переходити до макіяжу очей. Радимо звернути увагу на коричневий олівець, туш для повік, яка не буде осипатися (можете також використати перед нанесенням щипчики для завивки). Якщо у вас рідкі вії, використовуйте об'ємну туш замість подовження та завивки. Так само, якщо у вас короткі вії, використовуйте подовжувальні формули. Це сприятиме тому, що ваші вії завжди виглядатимуть здоровими та природними. Також не забудьте про базові тіні натуральних відтінків. 

4. Мої губи, тільки краще

Якщо ви сподіваєтесь створити ідеальні пухкі губи, не виглядаючи так, ніби намагалися занадто сильно, рекомендуємо дотримуватися кольорів, які найближчі до вашого природного кольору губ. Також маленький лайфхак: кремові текстури матимуть більш виграшний вигляд на губах, тоді як матові сприятимуть їхній сухості.

5. Не перестарайтеся з контурингом

Особливо коли мова про легкий денний макіяж. Достатньо буде трохи висвітлити обличчя консилером у зонах під очима, лобом та носогубною складкою. Додайте також рум'яни, щоб надати обличчю свіжого вигляду. Можна трохи використати бронзер для затемнення певних ділянок лиця. Не забудьте про хайлайтер. Палетка Діор, про яку ми згадували раніше, чудово підійде як базова на різні випадки та події.


6. Бальзами для губ — наше все

Якщо ви вибираєте природний вигляд, ваш макіяж ніколи не  буде завершений без хорошого бальзаму для губ для зволоження. Він може мати відтінок або ж поверх прозорого бальзаму просто пальцями нанесіть трохи помади. 

 Не скупіться на догляд за шкірою

Зрештою, здорова шкіра — запорука чудового вигляду навіть без макіяжу. Тому радимо налагодити свою рутину з догляду за обличчям, пити воду та за потреби відвідати дерматолога/косметолога.


Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше