Proмова Woman Talks: Міф про безумовну материнську любов

21 березня 2017
Редакція
Весняний цикл PROMOBA: WOMAN TALKS присвячений найважливішим стосункам у житті кожної людини — відносинам з мамою. Протягом чотирьох лекцій ми розберемо, як зв’язок з матір’ю впливає на наше життя, відносини у родині та поведінку з іншими людьми.
 
25 березня — перша лекція "Міф про безумовну материнську любов". Поговоримо про те, з чого складається поняття "хорошої матері" та як нею бути. А також – про пошуки ідеальної любові внаслідок недоотриманої в дитинстві материнської турботи і ласки.

Протягом практичної частини ви зможете дослідити власні емоційні та комунікативні особливості, закладені в дитинстві, проаналізуєте свої родинні стосунки та зможете отримати відповіді та поради на майбутнє. 

_______________________

WOMAN TALKS — це тематичні зустрічі з психотерапевтом Ілоною Юрковською на тему жіночої психології. Формат складається з лекції, практичних вправ та обговорення особистого досвіду учасниць у жіночому колі. 

ІЛОНА ЮРКОВСЬКА – психолог-консультант з 16-річним досвідом роботи, ведуча терапевтичних груп, тренінгових та навчальних програм, супервізор. Пройшла підготовку за програмами Об'єднання Гештальт Тренерів Лос-Анджелесу (GATLA), Французького Інституту Гештальт-терапії (IFGT).


_______________________

Коли: 25 березня, 12:00
Вартість: 200 грн
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше