Про що брешуть чоловіки?

12 липня 2019
Your Soulmate

Чоловіки НЕ бояться жінок

Насправді вони їх бояться. Особливо страшно чоловікам стає перед сильною жінкою, яка їм надзвичайно подобається. Дуже часто вони ніяковіють, стають невпевненими та просто здаються. Зазвичай такі представники сильної статі звикли знайомитись у тісних колах своїх друзів або ж на роботі, де період "знайомства" може тривати цілу вічність. Тому, якщо ж до вас все-таки підійшов чоловік, щоб познайомитись, а не зробив це в одній із соцмереж, то пам’ятайте перед вами впевнений і сміливий мужчина.

Його не цікавлять інші жінки

Брехня. Цікавлять. Це його інстинкт, який закладений самою природою. Однак розумний чоловік розуміє, що його інтерес до іншої жінки – це лише інстинкт, а дія – це вже його свідомий вибір. Тому мудрий  мужчина не буде зраджувати, навіть якщо користується популярністю серед жінок.

Я НЕ ревную 

Ревнує. Хоча ревнощі є досить дурним почуттям. Виникають вони від недовіри, почуття власності (яке є не зовсім здоровим у стосунках)  і страху втратити дорогу людину. Слід пам’ятати – ваша людина від вас не втече і тим паче не зрадить.

Почуття  

Статистика свідчить, що найчастіше чоловіки брешуть про власні почуття. Інколи про їхню присутність, а інколи про відсутність. Деякі чоловіки не хочуть відкривати свої почуття, щоб не здатися слабкими.

Я – зайнятий

Фраза, яку чула не одна жінка чи дівчина. У зацікавленого вами чоловіка не буває поняття, як-от "зайнятий". Якщо ви дійсно йому подобаєтесь, то він знайде спосіб, щоб нагадати про себе, незважаючи на свої справи.

Я не хочу стосунків 

Зазвичай коли чоловіки говорять таку фразу, то з намірів вихованості не додають  "з тобою".  Звичайно, бувають різні випадки. Але найчастіше після таких слів ви повинні зрозуміти, що стосунків з вами ніхто не будуватиме, або ж ви будете просто запасним варіантом, а таке навряд чи вас влаштує.

Кількість жінок/дівчат 

Хтось цю кількість применшує, а хтось і прибільшує. Для чого? Щоб виглядати у ваших очах або янголям, або ж ловеласом.

Я не чув твого дзвінка

Брехня про те, що хтось не чув дзвінка або не отримував сигналу мобільного телефону, найчастіше використовується сучасними чоловіками. Британці навіть провели спеціальне дослідження, яке показало, що середньостатистичний житель королівства бреше на цю тему в середньому 4 рази на день, тобто 1500 разів на рік, повідомляє Daily Telegraph.

Я не дивлюся фільми для дорослих

Кажуть вони це виключно з хороших намірів, адже ви єдиний об’єкт його бажань. Чоловіки дивляться такі фільми досить часто для того, щоб навчитися новому чи просто зняти напругу.

Пам'ятайте, дорогі чоловіки, що рано чи пізно все таємне стає явним. Краще завжди будьте чесними та відвертими не тільки з іншими, але й із самими собою.

Звичайно, жінки також брешуть. Але це уже тема наступної статті.

Далі буде...

Завжди ваш Soulmate

Обкладинка – pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com