Про неординарність та самовираження: яскраві шкарпетки з емоціями

Молодий та амбітний бренд "Mushka" налаштований підкорювати весь світ барвистою різнокольоровою продукцією і впевнено йде до цієї мети.

Усе почалося з любові до яскравих речей, у тому числі  шкарпеток. Спочатку намалювали перші сімнадцять дизайнів, вибрали пряжу. Потім стали шукати фабрику, яка б втілила їх у життя. Це був складний процес, тому що мало хто міг реалізувати наші задуми: у деяких старе обладнання і мала кількість кольорів пряжі, деякі використовують другосортну сировину. Але ми зробили це. І так почалася в'язатися перша партія для бренду "Mushka".

Наші шкарпетки красиві, з оригінальними дизайнами та високої якості. Ми використовуємо узбецьку та індійську бавовну, італійські в'язальні машини та чудовий настрій при створенні кожної шкарпетки. Крім того, ми придумали оригінальне пакування, тому "Mushka" — це відмінний подарунок друзям, близьким і самому собі.

Шкарпетки «Mushka» потрібні для того, аби люди різного віку, професій отримували задоволення від самовираження і демонстрації світу своєї несхожості. У яскравих шкарпетках відчуваєш себе впевнено, вони заряджають енергією, допомагають створювати свою неповторну історію, змінювати світ і жити яскраво.

Наші клієнти  чоловіки та жінки, які люблять подорожувати, пізнавати світ, займатися спортом. Це люди сучасних професій і поглядів. Але (!) у нас так само є серія шкарпеток для студентів і школярів з різними дизайнами і написами. У майбутньому плануємо випуск нових моделей (коротких, спортивних, гольфів), брати участь у відомих виставках/маркетах і, безумовно, вихід на європейські та американські ринки.

 [adSlot9]

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Марина 28 березня 2019
В последнее время люблю отечественные бренды, на Свитстайл, особенно сумки и аксессуары, а то пол города в Заре ходит))
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше