Презентація першого українського перекладу книги про форум-театр

27 червня 2016
Редакція
Презентація підтриманого через спільнокошт першого українського перекладу книги "Ігри для акторів та неакторів" відбудеться 29 червня о 18.30 у Бібліотеці для юнацтва імені Євгена Кравченка в Києві.

Членкині громадської організації "Театр для діалогу" Оксана Потапова та Яна Салахова  проведуть міні-театральну майстерню на базі вправ, які описані в перекладеній книзі, та розкажуть, як здійснювати колективний перекладацький проект.
 
Перший український переклад та друк книги Аугусто Боаля здійснено за ініціативи команди ГО "Театр для діалогу" на кошти 56 доброчинців з України та інших куточків світу, які повірили в проект та підтримали ініціативу через спільнокошт-платформу "BigIdea".
 
"Ігри для акторів та неакторів" є однією з ключових праць засновника методики "театру пригноблених". У книзі описано, як бразильський режисер Аугусто Боаль та його друзі робили соціальний, критичний та учасницький театр у різних країнах та з дуже різними людьми — від селян до професійних акторів.
 
Книгу, яка містить ігри та вправи з коментарями автора, можна буде на презентації купити або отримати в подарунок, якщо ви є одним із доброчинців проекту.
 
Бібліотека, у якій відбуватиметься презентація, — затишний простір, у якому місяць тому скінчилося перепланування в рамках проекту "Оціум-бібліотека", що переміг на конкурсі Best Urban Social Startup.

Тепер Бібліотека для юнацтва імені Євгена Кравченко є культурним хабом із оновленим дизайном, великою вітальнею та різноманітним функціоналом, і закликає громадські та культурні ініціативи до співпраці.
 
Бібліотека для юнацтва імені Євгена Кравченко розташована за адресою вулиця Ентузіастів, 51/24 (13 хвилин пішки або одна зупинка маршрутки від метро Лівобережна).
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше