Номінації на "Оскар 2015" (ТРЕЙЛЕРИ)

22 січня 2015
Lilia Kolesnyk
Хто стане найкращим актором, актрисою та режисером, яким фільмам пощастить здобути золоту статуетку на 87-ій церемонії нагородження премії "Оскар", що відбудеться 22 лютого? Цього разу найбільше номінацій отримали не улюблений кіно-фаст-фуд публіки а-ля "Загублена", "Інтерстеллар" чи "Хоббіт"...

Збережіть на замітку, аби знати, що нового переглянути.



Кіноманам також сподобаються:

15 невідомих кіношедеврів 2014 року

10 фільмів, що розширюють свідомість




За кількістю номінацій на Оскар-2015 лідирують фільми "Готель "Гранд Будапешт" та "Бердмен" - 9, відразу за ними - "Гра в імітацію" - 8 потенційних нагород. У ролі ведучого зіркову лос-анджелівську аудиторію розважатиме Барні:). Тобто Нік Патрік Гарріс. Цьогорічна церемонія Академії обіцяє бути цікавою та непередбачувано. Отож...
 

Найкращий фільм будуть вибирати серед восьми стрічок:

"Юність" (Boyhood)



Режисер: Річард Лінклейтер

Сюжет: Протягом 12 років хлопець Мейсон відчуває радості й труднощі дитинства. Його батьки розлучаються та стикаються з новими проблемами, в той час як Мейсон, разом зі своєю сестрою Самантою, вчиться дорослішати у світі, де сильні та слабкі сторони трьох дорослих неабияк впливають на його власне життя.

"Американський cнайпер" (American Sniper)



Режисер: Клінт Іствуд

Сюжет: Приєднавшись до команди Navy Seals та потрапивши в Ірак, досвідчений стрілець Кріс Кайл стає одним з найкращих снайперів в історії американської армії. На його рахунку 255 убитих, з них 160 офіційно підтверджені. Кайл перебуває у постійному стресі, а його важка робота неминуче позначається на особистому житті. Окрім війни фільм розповідає про спогади дружини Кріса, яка була свідком зміцнення дружби між товаришами по службі Кайла.

"Бердмен" (Birdman or The Unexpected Virtue of Ignorance)



Режисер: Алехандро Іньярріту

Сюжет: Відомий завдяки ролі супергероя Бердмена із серії фільмів, актор Ріґґан Томпсон сподівається відновити амплуа серйозного виконавця, поставивши власний драматичний проект на Бродвеї. Йому заважає невпевненість та потенційна загроза від присутності висококваліфікованої егоїстичної кінозірки у його команді.

"Готель "Гранд Будапешт" (The Grand Budapest Hotel)



Режисер: Вес Андерсон

Сюжет: Власник розкішного альпійського готелю розповідає гостю-письменнику про свою роботу в молодості у готелі "Гранд Будапешт", де він був молодшим портьє та учнем консьєржа, мсьє Гюстава. Гюстав керує розкішним п'ятизірковим готелем залізною рукою, до того ж є фаворитом старших багатих жінок-гостей. Після таємничої смерті однієї з них він отримує за її заповітом картину "Хлопчик з яблуком", на яку починається справжнє полювання.

"Гра в імітацію" (The Imitation Game)



Режисер: Мортен Тільдум

Сюжет: Коли Друга світова війна охоплює Європу, група англійських математиків збирається у Блетчлі-парку, щоби зламати секретний код захопленої німецької шифрувальної машини Enigma. Поки доля Англії висить на волосині, лідер групи, блискучий ексцентричний криптограф Алан Тьюрінг повинен приховувати свою гомосексуальність та переслідування з боку країни, яку він намагається врятувати.

"Сельма" (Selma)



Режисер: Ава Дюверне

Сюжет: Життя Мартіна Лютера Кінга-молодшого, лідера руху за громадянські права чорношкірих, розглядається через призму драматичних подій навколо історичного маршу свободи 1965 року з Сельми в Монтгомері. Сповнений рішучості боротися з несправедливістю і дискримінацією, з якими афроамериканці продовжують стикатися у південних штатах, незважаючи на "Закон про громадянські права" 1964 року, Кінг обирає Сельму відправною точкою для мирних маршів протесту, які привернуть увагу світової спільноти до міста.

"Теорія всього", або "Всесвіт Стівена Хокінга" (The Theory of Everything)


Режисер: Джеймс Марш

Сюжет: Драматична біографічна стрічка розповідає про молодість всесвітньовідомого британського фізика Стівена Хокінга. Стівен, блискучий студент випускного класу Кембриджа, дізнається про своє прогресуюче захворювання рухових нейронів, через яке він може померти протягом двох років. Однокурсниця і майбутня дружина Стівена - Джейн Уайлд - не приймає прогнози лікарів за неминучий кінець та впевнена, що її віра і рішучість Стівена допоможуть їм подолати виклик долі.

"Одержимість" або "Батіг" (Whiplash)



Режисер: Дем'єн Шазелл

Сюжет: Ендрю - 19-річний студент консерваторії, який прагне стати великим джазовим барабанщиком. Його талант і шалена пристрасть привернули увагу одного з найстрашніших вчителів школи, Теренса Флетчера, переконаного, що студенти перевершують себе не завдяки похвалам та заохоченням, а завдяки нещадному приниженню і страху.
 

Найкращий актор у головній ролі

У даній номінації Оскар дістанеться комусь із зіркової п'ятірки:

Стів Керелл, "Мисливець на лисиць" (Foxcatcher)


Це перша номінація на премію Оскар для Стіва Керелла. Актор зіграв роль ексцентричного мільйонера на ім'я Джон Дюпон, який запрошує олімпійського чемпіона з вільної боротьби пожити у його маєтку і тренувати команду борців до Олімпіади. Тут-таки проявляється непростий характер мультимільйонера.

Бредлі Купер, "Американський cнайпер" (American Sniper)


Бредлі Купер зіграв Кріса Кайла, американського військового, який бореться зі стресом та особистими втратами, спричиненими його роботою снайпером.

Беручи до уваги ще й номінацію Бредлі як продюсера "Американского снайпера" - номінанта на Кращий фільм 2014 року, на його рахунку чотири номінації на Оскар. Раніше він був номінований як найкращий актор другого плану в стрічці "Афера по-американськи" (American Hustle, 2013) та найкращий актор у головній ролі у фільмі "Мій хлопець - псих" (Silver Linings Playbook, 2012)

Бенедикт Камбербетч, "Гра в імітацію" (The Imitation Game)


Бенедикт Камбербетч зобразив Алана Тьюрінга - блискучого математика, який працює над секретним проектом зламу шифрувального коду нацистів під час Другої Світової. Це перша номінація на нагороду Академії для Камбербетча.

Майкл Кітон, "Бердмен" (Birdman or The Unexpected Virtue of Ignorance)


У драматичній чорній комедії, яка принесла йому першу номінацію на Оскар, Майкл Кітон грає актора Ріґґана, який готується з'явитися у виставі на Бродвеї, хоча його більше знають в образі популярного супергероя.

Едді Редмейн, "Теорія всього", або "Всесвіт Стівена Хокінга" (The Theory of Everything)


Едді Редмейн зіграв Стівена Хокінга, блискучого фізика-космолога в часи його молодості, коли той дізнався, що страждає від прогресуючого захворювання рухових нейронів. Для Редмейна це перша номінація на Оскар.
 

Найкраща актриса у головній ролі 2015 року

За найвищий титул Кіноакадемії боротимуться неповторні талановиті кіномисткині. Як часто буває у даній номінації, перемога обіцяє бути вельми інтригуючою.

Маріон Котійяр, "Два дні, одна ніч" (Two Days, One Night)


Маріон Котійяр грає роль робітниці заводу Сандри, у якої є два дні, щоби переконати колег відмовитися від своїх бонусів, аби вона змогла зберегти роботу. Це друга номінація на Оскар Маріон. Раніше вона отримала статуетку як актриса в головній ролі у фільмі "Життя у рожевому кольорі" (2007).

Фелісіті Джонс, "Теорія всього", або "Всесвіт Стівена Хокінга" (The Theory of Everything)


Перша номінація на Оскар Джонс за роль Джейн Хокінг, молодої дружини геніального вченого, любов якої допомагає йому пережити страшний діагноз.

Джуліанна Мур, "Все ще Еліс" (Still Alice)


П'ятикратна номінантка на премію Академії, Мур у кінокартині "Все ще Еліс" зіграла професора коледжу, у якої виявлено ранню стадію хвороби Альцгеймера. Актриса двічі номінувалась на Оскар за головну роль - "Далеко від раю" (2002), "Кінець роману" (1999) та роль другого плану - "Годинник" (2002), "Ночі в стилі бугі" (1997).

Розамунд Пайк, "Загублена" (Gone Girl)


Англійська актриса Розамунд Пайк грає Емі Данн, молоду дружину, зникнення якої кидає тінь підозри на її чоловіка. Це перша номінація для Пайк, роль якої у цій стрічці здивувала як її фанів, так і тих, хто не пам'ятає її фільмів.

Різ Уізерспун, "Дика" (Wild)


Різ Уізерспун у ролі молодої жінки Шеріл намагається повернути контроль над своїм життям, вирушивши в похід на тисячу миль вздовж Тихоокеанського хребта. Це друга номінація для Уізерспун. У 2005-му вона стала найкращою актрисою в головній ролі за фільм "Переступити межу".
 

Найкращий актор другого плану

Номінанти на перемогу у 2015 році:

Роберт Дювалл, "Суддя" (The Judge)


Семикратний номінант на Оскар, Роберт Дюваль зіграв Джозефа Палмера - справедливого суддю, якому одного разу знадобилася допомога його сина, жорсткого адвоката. Раніше Дюваль отримав золоту статуетку за головну роль у стрічці "Ніжне милосердя" (1983), а також здобув номінації як актор першого та другого плану у фільмах "Цивільний позов" (1998), "Апостол" (1997), "Великий Сантіні" (1980), "Апокаліпсис сьогодні" (1979), "Хрещений батько" (1972).

Марк Руффало, "Мисливець на лисиць" (Foxcatcher)


Марк Руффало зіграв роль Девіда Шульца, олімпійського чемпіона з боротьби та відданого чоловіка і батька. Це друга номінація на Оскар для Руффало, перша була у 2010-му як актор другого плану за картину "Дітки в порядку" (2010).

Ітан Хоук, "Юність" (Boyhood)


Ітан Хоук зіграв розлученого батька, чий безтурботний спосіб життя протирічить його відповідальності перед своїми дітьми.

Це четверта номінація на Оскар для Ітана. Раніше він був номінантом на кращий адаптований сценарій для фільмів "Перед північчю" (2013) та "Перед заходом сонця" (2004), а також як актор другого плану у фільмі "Тренувальний день" (2001).

Дж.К.Сіммонс "Одержимість" або "Батіг" (Whiplash)


У стрічці, яка подарувала йому першу номінацію на Оскар, Сіммонс грає викладача музики Флетчера, який мотивує своїх учнів за допомогою страху і приниження.

Едвард Нортон, "Бердмен" (Birdman or The Unexpected Virtue of Ignorance)


Едвард Нортон зіграв Майка - егоїстичну кінозірку, яка проходить проби для бродвейської вистави, на противагу забутому актору, який відчайдушно прагне повернення.

Можливо, третя номінація нарешті принесе Нортону Оскара. Попередні дві номінації актор отримав за головну роль в "Американській історії Х" (1998) та за роль другого плану у фільмі "Первісний страх" (1996).
 

Краща актриса другого плану

Патриція Аркетт, "Юність" (Boyhood)


Патриція Аркетт зіграла розлучену матір, яка відчайдушно намагається влаштувати своє життя та життя двох своїх дітей. Це перша номінація на Оскар для Аркетт.

Емма Стоун, "Бердмен" (Birdman or The Unexpected Virtue of Ignorance)


Емма Стоун виконує роль Сем, саркастичної дочки кінозірки, яка знущається з його зусиль стати серйозним актором. Також перша номінація Кіноакадемії для актриси.

Лора Дерн, "Дика" (Wild)


Лора Дерн грає Боббі, мати-одиначку, чия любов до життя стає джерелом натхнення для її неспокійної дочки. Раніше Дерн номінувалась на найкращу актрису в головній ролі за фільм "Безпутна Роза" (1991).

Кіра Найтлі, "Гра в імітацію" (The Imitation Game)


У ролі Джоан Кларк, Кіра Найтлі грає молоду жінку з талантом шифрування, яка входить до надсекретної групи зламувачів кодів під час Другої світової війни. До цього Найтлі номінували на Оскар за головну роль у фільмі "Гордість і упередження" (2005)

Меріл Стріп, "У темному темному лісі" (Into the Woods)


Останні 35 років Оскар уже не Оскар без легендарної Меріл Стріп. 19-та номінація - новий абсолютний рекорд в історії Академії. Цього разу Меріл зіграла Відьму - могутню чаклунку, яка прокляла сім'ю пекаря. В той же час Відьма ніжно піклується про колись вкрадену дитину, яку тримає у замкненій вежі.
 

Найкращий режисер

Алехандро Іньярріту, "Бердмен" (Birdman or The Unexpected Virtue of Ignorance)


Алехандро Іньярріту - мексиканський кінорежисер, сценарист, продюсер та композитор. Разом із зірковими режисерами-мексиканцями Гільєрмо дель Торо та Альфонсо Куароном, він входить до команди "Three Amigos" під псевдонімом El Negro. Враховуючи цьогорічні номінації за найкращий фільм та оригінальний сценарій за карину "Бердмен", в Іньярріту вже п'ять номінацій на Оскар. Раніше він отримав номінації Найкращий режисер та Найкращий фільм за драму "Вавилон" (2006).

Річард Лінклейтер, "Юність" (Boyhood)


Річард Лінклейтер - американський незалежний кінорежисер, відомий багатьом завдяки фільму "Школа року" (1995). Раніше він двічі номінувався на кращий адаптований сценарій за фільми "Перед північчю" (2013) та "Перед заходом сонця" (2004). Разом з номінаціями на найкращий фільм 2015 та оригінальний сценарій для "Юності", це - п'ята номінація на премію Оскар для Лінклейтера.

Вес Андерсон, "Готель "Гранд Будапешт" (The Grand Budapest Hotel)


Вес Андерсон - американський кінорежисер, сценарист, актор та продюсер. Разом з номінаціями на кращий фільм і оригінальний сценарій за "Готель "Гранд Будапешт", на рахунку Веса Андерсона - шість номінацій на Оскар. Раніше він отримав номінації за кращий оригінальний сценарій у стрічках "Королівство повного місяця" (2012) та "Родина Тененбаумів" (2001), а також номінацію за найкращий анімаційний фільм "Незрівнянний містер Фокс" (2009).

Беннет Міллер, "Мисливець на лисиць" (Foxcatcher)


Беннет Міллер - американський кінорежисер і продюсер. У його творчому доробку - 4 стрічки та 12 нагород всесвітньо відомих кінофестивалів. Це - друга номінація на Оскар для Міллера за найкращу режисуру. Раніше він отримав аналогічну номінацію за фільм "Капоте" (2005).

Мортен Тільдум, "Гра в імітацію" (The Imitation Game)


Цього року Мортен Тільдум вперше номінується на Оскар. Норвезький режисер також відомий завдяки картинам "Друг" (2003), "Падші ангели" (2008) та "Мисливці за головами" (2011).
 

Найкращий анімаційний фільм

"Місто героїв" (Big Hero 6)



Чотирнадцятирічний вундеркінд Хіро проводить час, створюючи бойових роботів для підпільних змагань, поки його старший брат не знайомить його з ексцентричною групою молодих винахідників. Коли талановиті невдахи об'єдналися, щоби боротися з небезпечним лиходієм, вони отримали непевного союзника: м'якого дбайливого бота на ім'я Беймакс.

"Сімейка монстрів" (The Boxtrolls)



У місті Сирний Міст співтовариство сором'язливих тролів живе в підпіллі, виходячи тільки в нічний час, щоби прибрати все, що люди покинули під відкритим небом. Вони приймають людську дитину і виховують її як рідну. Зникле дитя дає підстави зловісному Арчібальду Снечеру розпочати викорінення тролів у місті.

"Як приборкати дракона 2" (How to Train Your Dragon 2)



Приборкувач драконів, вікінг Гикавка тепер - молодий чоловік, але він не позбувся жаги до нових вражень, як і своєї дружби з улюбленим драконом - Беззубиком. Коли Гикавка і його подруга Астрід знаходять прихований рай драконів та розкривають таємницю сімейної трагедії, всі вікінги змушені об'єднатися, щоб захистити драконів від безжального мисливця Драго.

"Пісня моря" (Song of the Sea)



Сірша і Бен живуть зі своїм батьком, сторожем маяка, на маленькому острові. Бен, який звинувачує сестру у смерті своєї матері, не знає, що Сірша, як і їхня мама, - міфічна морська істота, відома як Селкі, й тепер є останньою у своєму роді.

"Сказання про принцесу Кагуя" (The Tale of the Princess Kaguya)



Коли нарізач бамбука на ім'я Окна знайшов мініатюрну дитину в нетрях очерету, він приніс її додому дружині Оні, і та відразу ж виросла до розміру людського дитинчати. Прийомні батьки навзали її Принцесою, а магічне дитя тим часом жило ідилічним життям, поки її батько не знайшов приховане в лісі багатство, яке, на його думку, є її небесним приданим.

Найкращий фільм іноземною мовою

"Іда" (Ida)



Країна: Польща

Режисер: Павел Павликовський

Сюжет: Молода жінка готується стати черницею і відправляється з монастиря додому у світське життя, щоби провести кілька днів зі своїм єдиним родичем. Поїздка готує Анні події, незвичні для її захищеного світу, та приведе до усвідомлення речей, які можуть похитнути її почуття власної ідентичності.

Це десята номінація на Оскар для польського кіно. Попередні номінації отримували такі польські фільми, як: "У темряві" (2011), "Катинь" (2007), "Залізна людина" (1981), "Панянки з Вілько" (1979), "Дні і ночі" (1976), "Земля обітована" (1975), "Потоп" (1974), "Фараон" (1966), "Ніж у воді" (1963).

"Левіафан" (Leviathan)



Країна: Росія

Режисер: Андрій Звягінцев

Сюжет: На Кольському півострові Коля і його сім'я втрачають свій будинок і землю, оскільки корумпований мер їхнього маленького містечка претендує на їхнє майно через примусове відчуження приватної власності. Вирішивши повернути собі дім, Коля привозить старого друга, адвоката з Москви, у якого є власний план.

Це шоста номінація на премію Оскар для Росії. Попередніми кандидатурами були: "12" (2007), "Злодій" (1997), "Кавказький бранець" (1996), "Стомлені сонцем пустелі" (1994), "Угра" (1992).

До 1992 року СРСР отримав загалом дев'ять номінацій Американської кіноакадемії, з них три перемоги: "Військово-польовий роман" (1984), "Приватне життя" (1982), "Москва сльозам не вірить" (1980) - перемога, "Білий Бім Чорне Вухо" (1978), "Дерсу Узала" (1975) - перемога, "А зорі тут тихі" (1972), "Чайковський" (1971), "Брати Карамазови" (1969), "Війна і мир" (1968) - перемога.

"Тімбукту" (Timbuktu)



Країна: Мавританія

Режисер: Абдеррахман Сіссако

Сюжет: Коли джихадисти прибули на північ Малі у 2012 році, мирне життя місцевих жителів було порушене релігійною нетерпимістю та вимогами загарбників. Для розвідника великої рогатої худоби, фермера Кідане та його дружини Сатіми новоий режим означає вибір між залишитися вдома або податися у вигнання, як і їхні сусіди.

Це перша номінація на Оскар для Мавританії.

"Дикі історії" (Wild Tales)



Країна: Аргентина

Режисер: Даміант Шифрон

Сюжет: Шість казок про помсту у серії не пов'язаних між собою історій приводять їхніх персонажів від загострених емоцій до обурливих крайнощів. Вбивство, насильство, зрада і нестримна лють супроводжують вчинки широкого кола осіб, які реагують на певні ситуації у найгірший спосіб.

Це сьома номінація на Оскар для "збірної" Аргентини. Попередніми кандидатами були наступні фільми: "Секрет в їх очах" (2009) - перемога, "Син нареченої" (2001), "Танго" (1998), "Офіційна історія" (1985) - перемога, "Каміла" (1984), "Перемир'я" (1974).

"Мандарини" (Tangerines)



Країна: Естонія

Режисер: Заза Урушадзе

Сюжет: Після розпаду Радянського Союзу в общині етнічних естонців, які проживають у Грузії, починається конфлікт, багато з них тікають від терору. Тесляр на ім'я Іво залишається і вирішує допомогти сусідові зібрати урожай його мандарин до початку бойових дій.

Це перша номінація на Оскар для Естонії.
 

Найкращий документальний фільм

"У пошуках Вівіан Майер" (Finding Vivian Maier)



Протягом всього свого життя фотограф Вівіан Майер працювала нянею, а всі її фотографії були приховані від світу. Придбавши тисячі її негативів на аукціоні, Джон Малуф вирішив дізнатися більше про загадкову жінку, чия прихильність до сторонніх і безправних позначилась на її роботі.

"Вірунга" (Virunga)



У східній частині Конго є об'єкт Світової спадщини - Національний парк Вірунга. Він слугує домом і таким собі притулком для груп гірських горил, що перебувають під загрозою. Але роки громадянської війни, свавілля браконьєрів, нестабільнвсть в регіоні та відкриття родовищ нафти під парком поставило під загрозу як горил, так і спеціальних захисників дикої природи, які намагаються їх захистити.

"Громадянин чотири" (CitizenFour)



У 2013 році комп'ютерний аналітик Едвард Сноуден здійснив витік секретних документів, отриманих від Агентства національної безпеки, які детально розповідають про ступінь державного нагляду за громадянами США. Змушений переховуватися, аби уникнути арешту, сам Сноуден став зіркою новин, що загрожує затьмарити наслідки інформації, яку він розкрив.

"Останні дні у В'єтнамі" (Last Days in Vietnam)



Коли війна у В'єтнамі наближалася до кінця, відмова уряду США визнати чи спланувати завершальні її дні призвела до хаосу в останні години падіння Сайгона. В той час як американських вояків та членів армійських підрозділів у Південному В'єтнамі спішно евакуйовували, місцеві жителі, які допомагали стороні, що програвала, дізналися, що їх покинуть напризволяще.

"Сіль Землі" (The Salt of the Earth)



Бразильський фотограф Себастьян Сальгадо подорожував по всьому світу, створюючи образи нечуваної візуальної краси у відзнятих моментах людських труднощів і страждань. Часто працюючи разом з лікарями без кордонів, Сальгадо спрямував свій об'єктив на багатьох відчайдушних і забутих жителів сучасного світу.
 

Найкращий короткометражний фільм

"Айя" (Aya)



Одед Біннан і Майкл Брезіс

Молодій жінці, що чекає в аеропорту, випадає несподівана зустріч з одним із пасажирів.

"Бугало і Грехем" (Boogaloo and Graham)



Майкл Леннокс і Ронан Блені

Джеймсі ті Малахія - двійко хлоп'ят, яким батько подарував двох курчат. Доглядаючи за улюбленцями, хлопці почали висувати свої "крихітні" вимоги, проголосили себе вегетаріанцями і мріяли про птахоферму. Аж раптом одного дня їхні батьки повідомляють їм новини, які змінять життя усієї сім'ї. 

"Масляна лампа" (Butter Lamp (La Lampe au Beurre de Yak))



Х'ю Вей і Жульєн Фере

Фотограф і його асистент фотографують жителів віддаленого тибетського села.

"Парване" (Parvaneh)

Талкон Хамзаві і Стефан Ейхенбергер

Афганська дівчина-підліток, яка живе в центрі для біженців у Швейцарії, стикається з труднощами переведення грошей своїй родині і просить молоду швейцарку про допомогу.

"Телефонний дзвінок" (The Phone Call)



Мат Кіркбі і Джеймс Лукас

Жінці, яка працює в кризовому центрі, на телефонну лінію надходить дзвінок від літньої людини, яка хоче накласти на себе руки.
 

Найкращий сценарій

  • "Бердмен" - Армандо Бо, Алехандро Гонсалес Іньярріту, Ніколас Джиакобоне, Александр Дінеларіс
     
  • "Мисливець на лисиць- Е. Макс Фрай, Ден Футтерман
     
  • "Юність" - Річард Лінклейтер
     
  • "Готель "Гранд Будапешт- Вес Андерсон
     
  • "Стрінгер- Ден Гілрой
     


Найкращий адаптований сценарій

  • "Вроджена вада" - Пол Томас Андерсон
     
  • "Американський снайпер" - Джейсон Холл
     
  • "Гра в імітацію" - Грем Мур
     
  • "Всесвіт Стівена Хокінга" ("Теорія всього") - Ентоні Маккартен
     
  • "Одержимість" ("Батіг") - Дем'єн Шазелл
 


Найкраща пісня

I'm Not Gonna Miss You - "Glen Campbell: I'll Be Me"

Grateful - "За кулісами"

Everything Is Awesome - "Лего. Фільм"

Glory - "Сельма"

Lost Stars - "Хоч раз у житті"

Найкращий саундтрек

Ганс Ціммер - "Інтерстеллар"

Александр Деспла - "Готель "Гранд Будапешт"

Александр Деспла - "Гра в імітацію"

Гарі Ершон - "Вільям Тернер"

Йохан Йоханнсон - "Всесвіт Стівена Хокінга"

За матеріалами oscar.go.com/nominees

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше