Пориньте у красу буковинського краю разом з Миколайчук-Фест!

12 травня 2016
Редакція
З нагоди 75-річчя з дня народження Івана Миколайчука 14-18 червня 2016р. в Буковинському краю - м. Вижниця та с.Чортория - відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс українського кіно та пісні – "МИКОЛАЙЧУК- ФЕСТ".

У тих місцях, де знімався легендарний український кіноактор Іван Миколайчук, на його батьківщині вперше відбудеться народний Кінофест з показами сучасних фільмів та пісенним конкурсом.
 
facebook.com
 
На гостей чекає неповторна фестивальна програма, під час якої всі зможуть доторкнутися до джерел натхненної творчості Івана Миколайчука, відвідати його село Чорторию, поспівати народних пісень на відкритому просторі, поспілкуватися з місцевими жителями та збагатитись перлинами буковинського фольклору і просто неба зняти власні відеокліпи спільно з фестивальною лабораторією. 

До участі в конкурсних показах запрошуються кінорежисери, автори українських фільмів та відеороликів на українські пісні, а також виконавці народної та сучасної авторської пісні. Для цього необхідно до 20 травня 2016р. надіслати заявку з прикріпленим файлом (аудіо- чи відео-) відповідно до Положення про КіноФест на сайті www.fph.org.ua.

Участь у конкурсах безкоштовна. Витрати на проїзд та перебування на фестивалі – за рахунок сторони, що відряджає учасника. Оргкомітет бере на себе часткові витрати, пов’язані з харчуванням учасників фестивалю.

Оцінюватиме творчість конкурсантів поважне журі, представлене видатними артистами та кіномитцями України на чолі з Народною артисткою України, дружиною актора Марією Миколайчук. 

У програмі "Миколайчук-Фесту": покази сучасного українського кіно; конкурс відеороликів на українські пісні; конкурс української пісні; народне свято в садибі Івана Миколайчука; мистецькі зустрічі та майстер-класи; творча відео– та фольк-лабораторія, спільні вечері-вечорниці з буковинською кухнею, зйомки фільму-концерту "Миколайчук-Фест".
 
facebook.com
 
Кращі фільми та відеоролики на пісні переможців фестивалю, а також лауреати пісенного конкурсу будуть презентовані під час КіноМарафону в зоні АТО, у фільмі-концерті "Миколайчук-Фесту" та на святковому Гала-концерті в Києві 23 серпня 2016р. в Національному музеї народної архітектури та побуту України (Пирогово). 

Детальна інформація на сайті www.fph.org.ua та у Facebook: www.facebook.com/mukolaychukfest

або за телефоном 096-759-19-57 (Руслана Лоцман)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше