Попелюшка з Черкас: звичайна українка працює з кращими модними домами

17 липня 2015
Редакція
Цю історію можна назвати щасливою казкою про "Попелюшку з Черкас".
 
Оксана Бондаренко народилась і виросла в Черкасах, у звичайній родині, відвідувала звичайнісіньку міську школу. І навіть не підозрювала, що колись стане моделлю. Сьогодні, її вікно щоранку відкриває перед нею казковий Париж. Обличчя Оксани Бондаренко прикрашає рекламні плакати найбільш відомих брендів у світі та найкращі подіуми модних домів: Chanel, Dior, Givenchy та інших.
 
Кожен з її образів відрізняється, але всі вони чуттєві та красиві. Оксана - успішна модель, красива жінка, кохана дружина і щаслива мати.
 

З дизайнерів - в моделі

"З дому я поїхала рано: в 16 років поїхала вчитися в Київ. Вчилась на державному в коледжі легкої промисловості на факультеті дизайну. Я не знаю, чому вирішила стати дизайнером. У школі мені дали чудові гуманітарні та математичні знання, але мені не дуже вдавалося ні одне, ні друге! Тому я вирішила спробувати свої сили в ручній роботі.
 
Я ніколи не мріяла стати моделлю. Все вирішив випадок. Після того як у Києві дорогою до кіно я випадково натрапила на представника американського модельного агентства "DNA", вони запропонували співпрацю. Я не відмовилась: це шанс, який для кожної дівчини здається просто казкою! Але на той момент я була неповнолітньою, тому представник зустрівся з моєю мамою і обговорив контракт з нею, Так я потрапила в агентство "Vo Models" і розпочала свою кар'єру.
 
Моя мама фактично вмовила мене прийняти пропозицію агентства.
 
Я довго сумнівалася. Тепер я розумію, як переживала моя мама, але вона у мене - сучасна людина із сучасним світоглядом, тому відпустила мене з легким серцем. Я дуже пишаюся своєю мамою. Якби не вона, моє життя було б іншим, але я дуже задоволена тим, ким я є зараз.
 
Спочатку я подорожував всією Азією, потім - Європою, також працювала у Нью-Йорку та Лондоні. Але найкраще було працювати в Парижі, врешті-решт я закохалася в це місто. Тут я пережила найщасливіші моменти свого життя.

Робота моделі - це відповідальність і багато вражень

Зараз я працюю з французьким агентством "Women". За останні 3 роки пощастило укласти ексклюзивні контракти з Chanel, Celine, Sonia Rykiel. Зараз я просто продовжую працювати з тими ж брендами, а також Dior, Hermès, Givenchy та ін.
 
Я завжди намагаюсь допомогти новим у цій сфері дівчатам, особливо з України. Якщо хтось просить поради або я бачу, що люди не можуть впоратися зі всім, завжди радо даю поради або ділюся своїм досвідом.

Робота моделі досить складна, але в будь-якій професії є свої "плюси" і "мінуси"

"Плюс" - поїздки, зустрічі з багатьма відомими творчими людьми, хороший заробіток.

"Мінуси" для мене - свого роду невизначеність. Ви не знаєте, що вас чекає сьогодні або завтра, дуже важко що-небудь планувати заздалегідь. Ви завжди повинні бути готові до того, що тепер доводиться працювати у вихідні або святкові дні, можливо, навіть посеред ночі. А якщо у вас є сім'я, ви повинні бути дуже організованими. У нашій професії це не легко.

Принц для черкаської "Попелюшки"

 
З чоловіком я теж зустрілася на вулиці. Йшла додому після роботи дуже втомлена. Я помтила попереду дуже симпатичного хлопця, який дивився мені просто в очі, я теж подивилася на нього. Через два квартали, він наздогнав мене і запропонував кави.
 
Я відмовилась, але він був дуже наполегливий! Пропонував і чай, ​​і вино, і просто поговорити, і екскурсію Парижем. Нарешті, він сказав: "Ви не зобов'язані виходити за мене заміж, якщо вип'єте чашечку кави зі мною." Я здалась!
 

Наше весілля було відносно невеликим, всього 90 гостей

Ми легалізували свої стосунки в мерії. Весілля відбулось у 7-му окрузі Парижа, в ресторані з приголомшливим видом з вікна. 

Нашій дочці Адель 4 роки

Вона вихована і розумна дівчинка, знає три мови. Я намагаюся передати їй всі українські традиції. Таким чином, наша сім'я Різдво і Великдень святкує двічі: за католицьким і православним календарем.

В Черкаси я намагаються приїжджати двічі на рік

Однак буває, що графік роботи не дозволяє. Їдемо, звичайно, всією сім'єю. Живемо ми у моєї бабусі. Мій чоловік в захваті від України, він любить все українське, особливо бабусин борщ.
 
(via)

Якщо вам сподобалась ця стаття, вам також варто почитати:
Іводзіма: Зв'язок з Україною
Як американка з українською душею підкорила світ
Як галицький єврей став королем банків США
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше