#ОБРАЗДНЯ: Polka Dot

19 квітня 2017
Plastylina

Нещодавно Моніка Беллуччі знялася у фотосесії для видання Jornal O Globо на даху торгівельного центру Galeries Lafayette. Вбрання, які були обрані для зйомки, належать, зокрема, українським дизайнерам. Але окрім українських брендів на ній була чудова сукня в горох від Dior. Неймовірна жінка в неймовірній сукні. 

Polka dot, тобто горох, весь час повертається в моду: як з'явився десь у столітті 18, так і досі залишається актуальним. Багато в створенні образу залежить від фасону одягу та розміру самого горошка. Цього року оптимальним варіантом буде монохром з поєднанням горошку середньої та дрібної величини, але найбільш ефектне поєднання - горошок на прозорих вставках.

Для створення свого образу я обрала сукню в горошок, а до неї додала піджак та босоніжки від Michael Kors. Сумка від українського бренду CARNEM.


 

фото Сергій Романов
 

Більше фото та інші образи тут:
www.plastylina.com
@plastylina

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше