Політичний бестселер "Картковий будинок" М.Доббса переклали українською

28 жовтня 2016
Редакція
Один з найкращих політичних детективів - "Картковий будинок" з’явився  українською мовою від "Видавничої групи КМ-Букc".
 
Як повідомляють в самому видавництві, це перша і ексклюзивна поява міжнародного бестселера №1 за версією USA Today в Україні. Над перекладом з оригіналу працював Борис Превір.

Сатира на внутрішню владу у Великобританії, на священні інститути і традиції парламенту миттєво набула успіху. Відразу ж після виходу книги канал ВВС зняв за мотивами книги однойменний серіал з шотландським актором Ієном Ричардсоном в головній ролі. Через 23 роки на екрани вийшов адаптований американський телесеріал в головній ролі з Кевіном Спейсі. До речі, серіал дуже полюбився президенту США Бараку Обамі.

Майкл Доббс - політик, він був багаторічним радником і керівником апарату Маргарет Тетчер, членом Палати лордів британського парламенту. Він знав більше, ніж будь-хто, щоб одного разу взяти і увічнити англійську політичну систему. Так з'явився образ безпринципного політика Френсиса Уркгарта, який уособлює тих, хто заради влади готовий на все, йдучи до неї навіть по головах вчорашніх союзників.

За сюжетом книги амбітний політик керує однією з британських партій. Але посада партійного організатора його не влаштовує, і він робить все, щоби просунутися по кар'єрних сходинках. У голові Френсиса назріває чіткий план, за яким він збирається знищити прем'єр-міністра і зайняти його посаду. Але не все так просто, як може здатися на перший погляд. У гру вступає молода журналістка, яка намагається вивести змовників на чисту воду. Починаються інтриги і брудні наклепи в ЗМІ.
 
Сам автор неодноразово заявляв про те, що книга не про політичну систему, а про людей, які живуть у незвичайному світі політики. Мета книги - дослідити людський характер, тому роман про британську дійсність читається як відображення українського сьогодення.

Придбати книгу ви можете за посиланням: www.uamodna.com/shop/kartkovyy-budynok-dobbs-maykl-1
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше