Подорожуй на свій манер

4 серпня 2018
Аня Остапчук

Поради для подорожуючих від Пауло Коельйо. Ще у далекій юності письменник відкрив для себе мандрівку і зрозумів, що це кращий спосіб пізнання світу. За своє життя Коельйо засвоїв не один урок подорожі. Вирішив поділитися ними, в надії, що вони пригодяться іншим мандрівникам. 

Уникай музеї. Вони важливі, але на них потрібний час, багато часу. Ти маєш знати чому туди іти, інакше залишаєшся з враженнями, нібито бачив щось важливе, але от тільки не знаєш що саме.

Відвідуй кафе. Тут ти відчуєш чим живе місто. Кав’ярні - це не клуб, тут люди ходять, щоб посидіти в задумі, попити щось тепленьке, порозмовляти із самим собою. 

Гуляй містом сам по собі. Найкращий гід - міський гід, котрий знає про своє місто найбільше, якщо матимеш можливість, то знайти таку людину.

Подорожуй сам, наодинці, або з дружиною(чоловіком). Буде трішки складніше, якщо наодинці, але ти не пожалієш. 

Не порівнюй. Нічого, ні ціни, ні чистоту міста, ні умови проживання, ні транспорт - нічого! Ти подорожуєш не для оцінки, а просто щоб дізнатися, як живуть інші люди, повчитися у них, поглянути як вони справляються із своїми труднощами. 

Не бійся, що тебе не зрозуміють. Навіть, якщо ти не знаєш мови, не переживай. Бувають моменти, коли слова не важливі. 

Не заплюйся покупками. Трать гроші на те, що мало займає місця у твоєму багажі. 

Не старайтеся об'їхати весь світ за один місяць. Краще всього хоча б 4 дні провести у кожній країні. Місто - це капризна жінка, яка хоче багато уваги до себе.

Подорож - це пригода. Загублюся, багато ходи і іноді піднімай голову, ти побачиш чари. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше