Подарунковий сертифікат

16 березня 2023
Редакція

Подарунковий сертифікат досить давно вигадали в Західній Європі для людей, які не бажають шукати подарунки чи видавати як бонуси за покупки тощо. Чим є подарунковий сертифікат? Насамперед цей документ дає право його власнику на отримання послуги чи товару, на грошову суму, що заявлено у сертифікаті, і підтверджує попереднє внесення платежу.

Подарункові сертифікати мають багато переваг. Такий сертифікат є справжнім універсальним подарунком, який можна подарувати будь-якій людині, на честь ювілею, дня народження, якогось свята тощо. Подарунковий сертифікат чудовий подарунок колекціонеру, якщо він є серед ваших друзів та близьких.

Однією з переваг сертифікатів є економія часу, адже в цьому випадку необхідність шукати подарунок по магазинах відпадає. Адже в сертифікат вкладено певну грошову суму, і ризик помилки з подарунком відсутній, тому що людина якій вручили подарунковий сертифікат, підбере подарунок для себе самостійно і саме те, що їй потрібно.

Вартість подарункових сертифікатів в магазині She loves it може бути різною від 500 грн до 5000 грн. Але якщо ви бажаєте вразити кохану людину, то сума сертифікату може бути від 10 000 до 20 000 грн. Крім цього, потрібно зазначити, що гроші з сертифікату витрачаються повністю, тобто якщо вартість подарунка вища, ніж сума, наявна на сертифікаті, тоді можна зробити доплату готівкою, або зробити безготівковий розрахунок. А якщо менша, то ви можете подзвонити до нас та дізнатися, як робляться покупки з таким розрахунком.

Переваги придбання сертифіката від Вікторія Сікрет

За результатами нашого опитування серед покупців сертифікатів в магазині She loves it з'ясувалося, що вони найбільше цінують:

  • сертифікат можна придбати на будь-яку суму. Таким чином ви самостійно можете регулювати суму, яку бажаєте подарувати. Це дуже вигідно, а тому хто буде отримувати — дуже приємно.
  • у подарункового сертифіката тривалий термін дії. Навіть якщо власник сертифіката не встиг до якогось свята ним скористатися, то завдяки тривалому терміну дії це не стане проблемою та гроші не зникнуть.

Тому якщо ви вбачаєте, що краще придбати сертифікат, ніж шукати самостійно речі, підбирати по розміру, переживати чи підійде, чи сподобається колір/фасон тощо.

Саме тому подарункові сертифікати стали досить популярними серед покупців магазину Вікторії Сікрет, де кожен знайде для себе найкращий товар та зможе залишитися задоволеним покупкою. Для цього потрібно під час здійснення замовлення вписати номер сертифіката та зателефонувати продавцю і зробити замовлення. Після цього воно буде сформоване та відправлене найближчим часом.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше