Обирай українське: 10 брендів якісної та красивої нижньої білизни

7 грудня 2016
Vita.
Поринаючи в передсвяткову лихоманку, не варто впадати у ввідчай та панікувати щодо новорічних подарунків. Ми підібрали 10 українських брендів спідньої білизни, яка стане неперевершеним сюрпризом для ваших близьких та коханих.

Gorodnianska concept


Gorodnianska concept - молодий український бренд вишуканої жіночої білизни. Виробники піклуються про комфорт кожної жінки, тому в своїй роботі використовують лише найякісніше та найніжніше мереживо. В асортименті - спокусливі ліфи, сексуальні боді, ніжні комплекти, які створять неперевершений настрій на весь день.

Kotovich

 
Молодий та амбітний одеський бренд Kotovich створює стримані та розкішні піжами, домашні халати і спокусливу нижню білизну. Всі вироби зроблені зі смаком та з великою любов’ю до жінок. Кожній моделі властивий вільний, але жіночний крій, натуральні тканини, нейтральні кольори – все, щоб зробити ваш відпочинок максимально комфортним.

Folie lingerie

 
Безумство – саме так перекладається назва бренду Folie lingerie. Засновниці обрали саме це слово, адже воно повністю характеризує те, наскільки вони шаленіють від жіночої білизни та своєї роботи. Вони експериментують з дизайном, ретельно підбирають матеріали, які гарантують високу якість речей, і в результаті отримують ексклюзивну білизну найсміливіших кольорів, у якій кожна жінка відчує себе особливою.

Sea see you

 
Бренд дизайнерської нижньої білизни ручної роботи. Комфорт та жіночність - це основні критерії, на які виробники роблять наголос при виготовленні своїх колекцій.  Кожен комплект білизни бренду Sea see you, буде піднімати настрій і дарувати легкість, відчуття жіночності та привабливості протягом всього дня.

Sunset

Sunset – український бренд білизни ручної роботи. Завдяки якісним матеріалам, авторському крою та комбінації креативних ідей виробники створюють стильну та спокусливу жіночу білизну.  Вони щомісяця випускають нові моделі трусиків і комфортних піжамок. А новинкою цього місяця є чарівні трусики з французького мережива та ніжної бавовни.

KRALYA lingerie

 
Молодий бренд жіночої білизни KRALYA lingerie стрімко розвивається та набуває широкої популярності серед українських модниць. Білизна - невід'ємна частина жіночого гардеробу, завдяки якій кожна жінка може відчути себе впевненою і сексуальною - запевняють дизайнери бренду. Мета засновників – створювати вишукані речі, які гармонійно поєднуватимуть в собі дизайн, комфорт і якість. І їм це вдається!

Milkiss

 
Спокусливі комбідреси, пеньюари, стильні комплекти, сексуальні халатики та ніжні сукні для сну - все виготовлено з якісних матеріалів та з любов’ю брендом Milkiss. Колекція Palette de L'Amour - це ода коханню. Вікторія Мельник, дизайнер бренду Milkiss, намагалась висловити все різноманіття емоцій, які відчуває закохана жінка, та показала це за допомогою ліній, кольору і фактур, які підкреслюють красу жіночого тіла.

GACHI

 
Бренд правильної білизни для тих, хто веде активний спосіб життя, родом з Карпат - натхненний високими горами, духом вільних людей та неперевершеною красою природи. Білизна від GACHI – гарантує комфорт, вільність руху, свободу дій та красу. В асортименті є чоловічі шорти-боксери та жіночі домашні шорти виготовлені з високоякісних європейських тканин зі стильними принтами.

O'She Lingerie

 
Український бренд O'She Lingerie спеціалізується на бюстгальтерах з чашечками, котрі ідеально підходять для дівчат з пишними грудьми. Окрім того, в асортименті також є сексуальна нижня білизна "для особливих випадів" – відверті комплекти з різними спокусливими деталями, а ще п- рості комплекти і ліфи без кісточок.

Lavender Dreams

 
Lavender Dreams створений дарувати тепло та затишок. Коли ми вдома, подалі від буденної метушні та справ, так хочеться відчути бажане розслаблення та комфорт. Засновники бренду знають про це, тому створюють зручний та стильний домашній одяг, який збереже ваш гарний настрій після довгого дня та надихне на позитивні зміни, якщо раптом ви засумували. В асортименті бренду представлений широкий вибір зручних піжам, м’яких халатів та суконь для дому чи сну – все стильне та комфортне.


Шукаєте подарунок для себе чи своїх близьких? Тоді завітайте цими вихідними, 10-11 грудня, на маркет "Всі.Свої. Святкові колекції" за адресою м. Київ, вул. Десятинна, 12 з 10:00 до 20:00. Там ви знайдете чимало цікавого та новорічного!

Вхід вільний.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше