Початок і кінець

- Те, що має початок, має й кінець, - сказало Слово, що було споконвіку, до Слова, що було на початку, й по-змовницьки усміхнулося до Оного. – Як маємо відкритися Людині: ми ж два в одному, як дві півкулі Мозку, як дві легені й два вуха, як дві ніздрі й два ока, як дві руки і ноги, а ВІН же Один? І в людині один, і Всесвітній Один - у кожному персональному, Один у множинному, бо працює в кожній істоті однаково – свідомо й підсвідомо. Я, бог, твоє підсвідоме, ти, Бог, моє свідоме: не жити нам окремо – кожне я в Одному Я. ТриЯззя світу рулить.

- Ми, слова, як середньо родові представники суті бог й істот Бога, із Букв Азбуки складаємося. І розрізняємо власні імена за виглядом букв – великих, малих та курсивних. Кожна свідчить власним кодом про Слово бог-Бог. І тільки одна Он свідчить про те, як ми з тобою виглядаємо в зародку Яйця, на початку при народженні й наприкінці життя, як діємо за виглядом і як облаштовуємо світи за образом і подобою.

- Так, але ж Люди не знають кодової знаковості, того, як ми виражаємо світи й управляємо ними. Будемо їм малювати схему ОН – це ж не мистецтво! Жодна школа не готова правдиво вчити. Де ті вчителі, котрі можуть пояснити дітям букву А? Загальний склероз, котрий ми з тобою виявили в офіційній освіті, швидко не мине. Навіть якщо відкриємо з тобою школу й підготуємо Вчителів. Мозок же заблокований неправдивими розуміннями, виявляється, споконвіку – нас же з тобою не впізнали, відколи ми постали перед людьми. А ми ж їх за власним образом і подобою створили! Звідки така сліпота, глухота й безмовність? І звідки оте тягуче тисячоліттями панування релігійних павутин, де нас із тобою славлять? Ганьба ж бо наша!

- Самі винні, самі й вихід маємо знайти. Оскільки Вхід і Вихід у Всесвіті й Людині є завжди на одній Осі, серед її Точок є тільки дві крайні. Одна пантрує Мозок, інша статевий Орган. Ми змусили Точки працювати на одне – множення людьми собі подібних організмів, аби робоча сила Всесвіту не переводилася. І не пояснили людям, як вони мають представляти нас із тобою – сподівалися, що розумні. Та все ж багато з них спонтанно знаходять Ключ доступу до нас у Серці, Центрі всього сущого, практикуючи почуття Любові, й самі навчаються стосунків із Точками Входу і Виходу. Пропоную змінити установку психічного Поля Свідомості – не навчати наукам, а виховувати в Любові. Один урок на все життя! Як тобі таке?

- Добре, але хто їх буде виховувати, аби марнота марнот, що зветься наукою, релігією чи філософією,  не звела зусилля на манівці?

- Розширимо діапазон коливань третьої Точки на ОСІ – Серця. І цілком підпорядкуємо його Любові Мозок і Статевий орган.

- Як це?

- Так вчинимо, що без Любові мозок не зможе впливати на статеве збудження – заберемо від них функції управління. Бога треба викохати богом!

- А якщо хтось обійде Детектор брехні?

- То чого ж ми тоді варті? Ідея така: те, що мало початок, з'єднається із власним кінцем і стане ТРОНОМ у Центрі. Божественна робота, як я її Люблю! Масаж Серця Любов'ю! ГА, скажи?

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше