Пляжний Look: що одягти, щоби бути в тренді

27 червня 2016
Vita.
Ось і настав довгоочікуваний період відпусток. Попереду ще половина літа, а отже пора думати, куди поїхати відпочивати. Напевне, багато хто з вас планує поїздку на море :) Що ж, саме час пакувати валізи. Але що одягти на пляж, і яке вбрання знадобиться у відпустці на морі? - таке запитання турбує чимало модниць. Тому ми вирішили розповісти вам, що буде актуальним цього літа і як правильно зібрати гардероб для відпустки, щоб він став ідеальним доповненням до вашого улюбленого купальника.

Купальники

І так, перша річ, без якої точно не обійтись на пляжі,  це купальник. Їх може бути кілька. Якщо ви будете більше часу проводити в басейні, то краще віддати перевагу одній із суцільних моделей. Любителькам засмагати під палючим сонцем не обійтися без бікіні.

Цього літа популярні купальники з вирізами вони ефектно оголяють частини тіла за допомогою відвертих вирізів. Ці купальники мають оригінальний вигляд, і ваша засмага це доведе. 
 
Також купальники з бахромою на піку популярності впродовж кількох сезонів. Пляжна бахрома еволюціонувала на новий рівень, тепер вона прикрашає не тільки верхню частину купальника, а й стегна, додаючи сексуальності під час руху.
 
Як і раніше залишаються популярними купальники в ретро стилі. Ретро купальники з високими трусиками вже не нагадують нам ті, які одягали наші бабусі, а несподівано додають кокетливого, грайливого і привабливого вигляду.
 

Сукні

Якщо ви справжня модниця, то ваш пляжний гардероб просто повинен мати кілька літніх суконь.

Коротке плаття А-силуету

Здавалося б, в легкій міні-сукні немає нічого особливого, але і тут можна проявити фантазію. Повітряний сарафан на тонких бретелях, бавовняне плаття з яскравим тропічним принтом  у цих моделях є щось таке, що додасть пляжному образу особливої чарівності та створить необхідний настрій для романтичної прогулянки або вечірки біля басейну.
 

Сукня в підлогу

Довгий сарафан, який розвівається на вітрі – ось, що додасть вам романтичності в образі та підкреслить вашу жіночність. У ньому ви відчуєте себе русалкою, німфою або грецькою богинею. Якщо ви губитеся і не знаєте, якому візерунку віддати перевагу, зробіть ставку на класику морську смужку, яка завжди залишається актуальною.
 

Сукня-туніка

І точно незамінною для пляжного виходу є сукня-туніка. За допомогою неї можна створити як романтичний, так і дуже сексуальний образ. Це може бути витончена бавовняна модель з відкритими плечима, варіант з прозорого шифону з яскравими зав'язками або фасон в грецькому стилі з ефектною обробкою.
 

Пляжні шорти

Легкі шовкові або віскозні шорти стануть для вас найкращим другом в літню спеку. Їх можна одягати з купальником або з легкою блузкою.
 
Матиме оригінальний виглядат спідниця-шорти, яка створить комфортний, але при цьому дуже жіночний образ.
 
Або можете обрати безпрограшний варіант комбінезона з шортами. Це ще одна річ, яку вдень можна носити з купальником, а ввечері з каблуками.
 

Широкі штани (PALAZZO)

Вільні штани з легкої тканини дуже сміливий і стильний варіант для пляжного виходу. Етнічні візерунки ромби, квіти, візерунок "огірок", яскраві принти в стилі бохо і цікаві деталі з бахромою. Вдень поєднуються з футболками, ввечері з масивними прикрасами і декорованими топами.
 

Кроше

Кроше або в’язаний гачком одяг є хітом цього літа. Ми продовжуємо відчувати вплив 70-х на тенденції цього сезону, які принесли популярність мереживним в'язаним купальникам. Проте оригінально та дуже привабливо виглядають й інші вироби кроше. Найсміливішим слід звернути увагу на брюки кроше – це безсумнівну оригінально і дуже зручно.
 

Кімоно

Така річ просто створена для спекотного дня на пляжі. Виглядає шикарно і з купальником, і з джинсовими шортами, стане ідеальним доповненням до мінімалістичного бікіні і зробить пляжний образ суперактуальним, а ще дбайливо захистить оголені плечі від палючого сонця. Вибирайте моделі з бахромою, яскравими малюнками або повністю з мережива.
 

Топ і спідниця з принтом

Піком модної майстерності цього сезону вважається пляжний тотал-лук з повторюваними принтами. Купальник, доповнений накидкою, топ з шортами чи спідницею з однаковим візерунком стануть родзинкою вашого пляжного гардероба. Такий модний look перетворить вас на справжню модницю з витонченим смаком.
 

Взуття

Шльопанці, гладіатори, в'єтнамки, еспадрільї і босоніжки найкраще взуття для літньої відпустки. Спробуйте моделі на танкетці або взуття з еко-матеріалів. Найчастіше воно зручніше і практичніше на морському узбережжі. Біркеншток дуже актуальні в цьому сезоні і дуже зручні. Тому обирайте модний та зручний для себе варіант і вперед на прогулянку. І пам’ятайте, що взуття - це такий предмет гардеробу, який здатний зробити стильним будь-який образ.
 

Пляжні аксесуари

Тут можна розійтись на повну :) Адже саме аксесуари здатні довести ваш стильний пляжний образ до ідеалу. Перш за все варто подбати про головний убір, який ефективно захистить голову, волосся та очі від палючого сонця. Для таких випадків чудово підійде крислатий капелюх або яскравий тюрбан, або козирок, який припаде до душі любителькам активного відпочинку.
 

Щодо окулярів, то у цьому сезоні особливо актуальні окуляри в металевій оправі, нейтральних бежевих кольорів, з глянсовим покриттям лінз, а також будь-які оправи в ретро-стилі.
 
Сумки також є невід’ємною частиною пляжного гардеробу. І перше, що приходить на думку, коли ти згадуєш море та прогулянки пляжем, - це, звичайно, плетена сумка. Велика плетена сумка стане прекрасним доповненням для походу на пляж. Цього сезону такі сумки прикрашають бахрамою, квітами, бісером та намистом. А для вечірнього виходу ваш образ можна доповнити невеликим яскравим плетений клатчем. Ви точно матимете красивий та елегантний вигляд.
 
Що стосується вибору аксесуарів, то цього сезону актуальними є етнічний стиль бохо та трайбл. Пір'я, кольорові намистини, шкіряні вставки в аксесуарах популярні ще з минулого літа. Вони добре виглядають в поєднанні з вільними силуетами, білим кольором, фактурою мережива і деніму. Головне не переборщити.
 


Бажаємо вам чудового та стильного літнього відпочинку!!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше