Сукні для випускного: поради від українських дизайнерів

4 травня 2016
Vita.
Випускні екзамени вже зовсім скоро, а це означає, що пора задуматись і про свята також. Випускний – це особлива подія, ще задовго до якої починають серйозно готуватись більшість випускниць вузів та шкіл. У цей день кожній дівчині хочеться бути по-особливому привабливою. А найголовнішою деталлю святкового образу, без сумніву, є сукня, вибору якої варто приділити особливу увагу.

Логічно постає питання: що диктує нам мода сьогодні? Тому ми звернули свою увагу на те, які тенденції в новому сезоні нам пропонують українські дизайнери. UaModna допоможе вам створити свій унікальний образ та мати стильний і ефектний вигляд в сукні від одного з вітчизняних брендів. Тож давайте подивимось, які моделі будуть популярні в сезоні весна-літо 2016.

KARAVAY

Для тих, хто віддає перевагу етнічним та національним мотивам в одязі, дизайнер Ірина Каравай пропонує в своїй новій колекції довгі напівпрозорі сукні в стилі бохо, які завдяки кольорам і традиційним візерункам різних регіонів надають елегантного вигляду.
   

ALONOVA

Колекція українського дизайнера Ольги Альонової сподобається серйозним дівчатам з чітко виробленим стилем, в гардеробі яких переважають речі класичного крою і прості силуети, але при цьому вони не позбавлені дівочої наївності та дивляться на життя крізь призму романтики, дозволяючи собі часом кокетливі болеро, сукні з білою пухнастою бахромою чи грайливі плісировані туніки з воланами в кілька рядів.
   

NAVRO

Колекція весна-літо 2016 Ольги Навроцької створена для дівчат, які хочуть відчути себе справжніми принцесами. Її прекрасні, жіночні сукні з довгими та пишними спідницями, прикрашені унікальним ручним розписом, на якому зображені райські птахи, небесні тіла та фантастичні єдинороги, дозволять вам перевтілитись в героїню казки зі щасливим кінцем.
 

BEVZA

Для дівчат, в характері яких поєднуються ніжність і рішучість, жіночність і мужність, дизайнер Світлана Бевза винайшла формулу "нової жіночності". Випускний в стилі Бевза - це поєднання стриманої колірної гами та експериментального крою, елегантності й зухвалих деталей.
 

FROLOV

Сміливий український дизайнер Іван Фролов у новому сезоні залишається вірним концепції свого бренду, сміливо поєднуючи матеріали і фактури, створюючи провокаційні та сексуальні образи. Одягати занадто відверту сукню на випускний вечір не варто, але використовувати у своєму образі тренди від Фролова можна: велика кількість мережива, шовк і напівпрозорість нікому не зашкодить. Випускна сукня в будуарному стилі з оксамиту - ще одна ідея від дизайнера, яка може стати в нагоді випускницям 2016.
 

A.M.G

Колекція весна-літо 2016 бренду A.M.G. побудована на контрастах. Розслаблений бохо-шик миролюбних хіпі дизайнери поєднують з агресивною сексуальністю 90-х, а в підсумку отримують дуже правильний баланс двох актуальних світових трендів сезону. Якщо вам до вподоби такий стиль та маєте трішки бунтівний характер, впевнена, що в сукні від A.M.G. ви справите яскраве враження на всіх присутніх.
 

ELENAREVA

Український бренд ELENAREVA - це приклад лаконічності та екстравагантності, який припав до душі не тільки українкам, а й світовим знаменитостям, в число яких входить актриса Мішель Пфайфер.

Стиль ELENAREVA відрізняється мінімалістичним кроєм і використанням арт-принтів. Дизайнер Олена Рева радить випускницям зупинити свій вибір на довгих сукнях-максі з художнім принтом, який підкреслить молодість і свіжість юних дівчат.
 

ARTEMKLIMCHUK

Дизайнер вже кілька сезонів поспіль демонструє у своїх колекціях кінематографічну жіночність, залишивши позаду рвані краї та гранж. Він впевнено рухається назустріч скульптурним формам, більш приталеним силуетам і неприхованій сексуальності. Колекція весна-літо 2016 вийшла дуже рівною і цільною, всі образи підпорядковані одному настрою повітряної легкості, а ніжні оборки та прозорі мереживні вставки, нададуть вашому образу романтики та загадковості.
 

LAKE STUDIO

Елегантне і стильне рішення для випускного вечора 2016 від Lake Studio - одягніть мінімалістичну шовкову сукнюнасиченого бузкового відтінку, а поверх неї - стильний топ-бюстьє з люрексом. Ніяких надмірностей і зайвих форм, тільки благородний шовк і блиск топу, що підкреслює тонку талію випускниці.
 

Лілія Пустовіт

Колекція Лілії Пустовіт може надихнути випускниць одягти варіацію шкільного сарафана. Довгий класичний сарафан зі щільної темної тканини, декорований рюшами. Пустовіт пропонує доповнити образ блузою нюдових забарвлень з квітковими принтами. Завдяки незвичайному декору та експериментам з кроєм таке вбрання виглядає досить ефектно. Це вам не дитячі сукні на випускний, і не вбрання з пишною спідницею, взяті напрокат у найближчому ательє.
 

The Coat SK

Фірмовий стиль Каті Сільченко - це нюдові відтінки, етнічні кольори і яскравий декор. Якщо вам до душі поєднання практичності та яскравого незабутнього стилю, придбайте сукню на випускний, як у Соні Кіперман (дочки Віри Брежнєвої), яка брала участь у показі Сільченко. Сміливі колірні поєднання рожевого, сірого та оранжевого, практичний і комфортний матеріал, яскравий декор і обов'язково взуття контрастного кольору! Такий образ зробить вас зіркою вечора і дозволить відчувати себе зручно в будь-якій атмосфері.
 
І пам’ятайте, яку б сукню ви для себе не обрали, головне, щоби ви собі в ній подобались і комфортно та впевнено відчували. Незабутнього вам випускного!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше