Пісочний пиріг з сиром

Тісто:

3 склянки борошна
250 г маргарину або вершкового масла
1 ч.л. соди 1 (неповна) склянка цукру

Начинка з сиру:

0,5 кг сиру
3 яйця
1 (неповна) склянка цукру
100 г родзинок
1 ч.л. ванільного сиропу

Приготування:

1. Перед приготуванням тіста краще охолодити всі продукти. Висипаємо на велику обробну дошку просіяне борошно.

Додаємо до борошна масло, розрізане на шматочки.
 
2. Ріжемо масло ножем разом з борошном. Повинна вийти крихта. Додаємо до неї цукор, соду і ще раз перемішуємо. Я це робила знову ножем. Тісто в холодильник.Тим часом займемося начинкою. Збиваємо сир з яйцями, цукром і ванільним сиропом. Я робила це за допомогою блендера. Додамо родзинки і потім перемішуємо.

3. Дістаємо крихту з холодильника і велику її частину розсипаємо рівним шаром на деко. Розрівнюємо, роблячи з країв бортики. Викладаємо зверху сирну начинку. І засипаємо крихтою. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 40-50.
 
4. Даємо трохи охолонути і виймаємо наш пиріг з дека (я дістала без проблем). Смачно і з чаєм, і з молоком.
 
Ось такий пиріг.Смачного!
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше