Пісня гурту ДахаБраха стала саундтреком до реклами бренду Девіда Бекхема

10 січня 2018
Annie
Колишня зірка футболу Девід Бекхем створив власний бренд чоловічої косметики House 99, рекламний ролик якого нещодавно розмістили в мережі. Цікаво, що саундтреком до відео стала пісня ​"Що з-під дуба" колоритного українського гурту ​ДахаБраха.
 



Бренд Бекхема спеціалізуватиметься на виробництві продукції для догляду за волоссям та шкірою.

Назву компанії футболіст вибрав не випадково, адже саме у 1999 році сталися найважливіші для нього події: Девід виграв Кубок Великобританії і Лігу чемпіонів, одружився з Вікторією Адамс і саме того року з'явився на світ його первісток.

За матеріалами: lovelylife.in.ua
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Жорсткі топери: з якого матеріалу виготовляються та кому підійдуть
Якщо ваш диван з часом пом'якшав та деформувався, ви стали відчувати дискомфорт під час сну та перестали висипатися, не поспішайте з ним прощатися. Розгляньте можливість купівлі жорсткого топера, здатного повернути дивану колишній комфорт та зручність.
Читати більше