Підтримуємо українське та готуємось до Новорічних свят!!!

6 січня 2016
Редакція
Команда "UaModna" спільно з проектом Kohani-tour та художником Марією Ковалевською оголошують акцію – "Вітання по-українськи".
Певне, клопоти з новорічними привітаннями та подарунками Вас вже торкнулися. Хочеться привітати всіх знайомих, колег, френдів у соцмережах, оригінально, вишукано, щоби привітання запам'яталося та вирізнялося серед десятків стандартних вітальних картинок.
 
Представляємо вашій увазі комплект листівок, дизайн яких розроблений у стилі "Петриківський розпис", а оригінальний текст привітання нагадує нам про глибокі традиції українців у святкуваннях різдвяного циклу свят. Автор листівок – Марія Ковалевська, дизайнер, член Спілки художників України.
 
Петриківка – давнє українське мистецтво декоративного розпису, але воно продовжує бути актуальним та вишуканим, і ми маємо робити це мистецтво ближчим для сучасних українців.
____________________________________________________
 
Всі бажаючі можуть завантажити готові макети для поліграфії за посиланням goo.gl/MfOzTg (папка "листівки, макети") та роздрукувати їх у найближчій для себе друкарні за прийнятними цінами (близько 10 грн/шт.). Файли представлені у форматі фотошопу .psd, папір обирайте зі щільністю близько 200 г/см куб, білий, розмір А5. Радимо зробити пробний друк одного з макетів перед тим, як друкувати все.
 
Також за посиланням можете завантажити файли для надсилання та публікації в інтернеті (папка "листівки, зображення").
_________________________________________________
 
Не полінуйтеся! Ваші близькі та друзі будуть раді отримати таку листівку, особливо з особистим побажанням.
 
Якщо дана ініціатива вам подобається, підтримайте, будь ласка, РЕПОСТОМ цієї публікації у соціальних мережах та ЛАЙКОМ сторінок "UaModna" та Kohani-tour!
 
Завантажуйте та вітайте на здоров'я!!!

Веселих Вам українських свят!!!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше