Підбірка серіалів, які вразять тебе цього літа

Влітку на канікули йдуть тільки школярі та студенти, решта ж сидять у задушливих офісах і мріють про те, як добре було б зараз повалятися на пляжі. А ще на літо багато компаній планують свої, може, не найгучніші, але досить значущі проєкти.



Наступні два місяці обіцяють бути спекотними в прямому і переносному сенсі. Звичайно, після «Гри престолів» і «Чорнобиля» досвідченого глядача здивувати буде складно, але поки не спробуєш — не дізнаєшся.

А ми вибрали для тебе новинки, на які точно варто звернути увагу.

«Чорне дзеркало» («Black Mirror»), 5-й сезон, 5 червня

Цього разу Чарлі Брукер вдалося затягнути у свій проект куди більш зірковий склад, ніж раніше. Майлі Сайрус, Ентоні Макі, Тофер Грейс — і це тільки ті, кого ми встигли помітити в трейлерах. Однак головне питання в тому, чи зможе серіал дотягнутися до власної планки, заданої першими сезонами?

 «Занадто старий, щоб померти молодим» («Too Old to Die Young»), 14 червня

Телевізійний дебют одного з найсміливіших і незвичайних візуалізаторів сучасності Ніколаса Віндінґа Рефна. Дві серії вже були продемонстровані на Каннському кінофестивалі. На думку критиків, режисерові вдалося зняти свою найсильнішу роботу: нестерпно тягучу, похмуру і кислотну історію копа, якого, до речі, зіграв Майлз Теллер. Багато хто може пам'ятати його за стрічками «Одержимість» і «Хлопці зі стволами».

«Йелловстоун» («Yellowstone»), 19 червня

Тейлор Шерідан, неодноразовий номінант на «Оскар», вирішив зібрати свої вестерноподібні історії у форму серіалу, що має дати йому більше свободи. «Йелловстоун» стане типовою роботою режисера з Кевіном Костнером у головній ролі.

«ТОВ «Вічна благодать»» («Perpetual Grace, LTD»), 2 червня

Незвичайна історія молодого злодія, який спробував пограбувати нечистого на руку пастора. Тільки ось пастор виявився зовсім не тією людиною, якою здавався. Звернути твою увагу на цей трилер повинні виконавці головних ролей: неймовірний Бен Кінґслі і зірка «Світу Дикого Заходу» Джиммі Сімпсон.

 «Роки» («Years and years»), 24 июня

Новий серіал автора останнього «Доктора Хто» розповість історію однієї манчестерської сім'ї крізь призму сходження до влади політика нового типу. Шовранери задумали показати, як на країну впливають політики-популісти і трохи прикрасили це технологічними мотивами «Чорного дзеркала».

«Пітьма» («Dark»), 2-й сезон, 21 червня

Перший сезон німецького містичного серіалу настільки тепло прийнятли глядачі, що Netflix, не роздумуючи, запустив другий у виробництво. Продовження незвичайної історії з різними часовими лініями та іншої чортівнею порадує своїх фанатів тим, що дасть відповіді на більшість запитань, що залишилися після першого сезону. Принаймні так нам пообіцяли:).


«Мисливець за розумом» («Mindhunter»), 2-й сезон

Девід Фінчер ще раз гучно заявив про себе новим проєктом «Мисливець за розумом», який припав до смаку не тільки фанатам режисера. Другий сезон розповість про «монстра з Атланти» Вейна Вільямса, а ще на екрані повинен з'явитися Чарльз Менсон. З чуток, його зіграє Деймон Герріман, який вже грав Менсона у Квентіна Тарантіно.

«Носферату» («NOS4A2»), 12 червня

Схоже, канал AMC серйозно збирається заповнити порожню нішу горорів на ТБ. Цього разу глядачам пропонують оцінити екранізацію Джо Гілла (сина Стівена Кінґа), про безсмертне чудовисько, що викрадає душі дітей. Монстра, до речі, зіграє Закарі Квінто, що все одно навряд чи врятує простенький, на перший погляд, фільм жахів.

«Оповідь служниці» («The Handmaid's Tale»), 3-й сезон, 5 червня

Тут, гадаю, і пояснювати нічого. Серіал-антиутопія про суспільство, що переживає кризу дітонародження, став виразно найуспішнішим в історії Hulu. Критики вже охрестили третій сезон найбільш жахливим з усіх. Цікаво, що ж нас чекає?

«Велика маленька брехня» («Big Little Lies»), 2-й сезон, 9 червня

Після восьми статуеток «Еммі» HBO вирішили перетворити успішний міні-серіал у повноцінний проєкт. Що з цього вийде, ми побачимо вже зовсім скоро. До зірок Різ Візерспун, Ніколь Кідман й іншим приєднається триразова володарка «Оскара» Меріл Стріп. Жан-Марка Валле в режисерському кріслі замінить Андреа Арнольд.

«Легіон» («Legion»), 3-й сезон, 24 червня

Перший сезон одного з найбільш незвичайних коміксних серіалів був неймовірно успішний. Пригоди сина доктора Ксав'є були зняті в досить незвичайній стилістиці, але другий сезон вийшов набагато слабшим. Тому творці вирішили не затягувати й зробити грандіозний фінал в третьому сезоні.

«Ейфорія» («Euphoria»), 16 червня

HBO вирішили взяти курс на розширення своєї аудиторії, а тому замість чергового серйозного хіта ми отримали підліткову драму, яку продюсує Дрейк. Так, саме так. Серіал повинен розповісти про проблеми нинішньої молоді, а головну роль виконає зірка нового «Людини-павука» Зендая.

 Обкладинка — pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше