Підбірка фільмів, гарячіших за "50 відтінків сірого"

14 лютого 2020
Лесічка Кіт

«П'ятдесят відтінків сірого» став культовим фільмом про сексуальні фантазії для безлічі людей, які люблять еротичні, романтичні стрічки. Тим не менше це не єдине кіно у своєму жанрі. Існує безліч більш сексуальних фільмів, які варті вашого часу. Ось наприклад:

"Похіть", 2007

Молодій жінці (Тан Вей) — секретному агентові під час Другої світової війни доручають спокусити небезпечного ворожого чиновника (Тоні Леунг Чиу Вай). Вас чекає захоплюючий заборонений роман.

"Сором", 2011

Цей фільм про чоловіка із сексуальною залежністю (Майкл Фассбендер), чия постійна потреба в задоволенні засліпила все інше. Сексуальні сцени настільки інтенсивні, що фільм отримав рейтинг NC-17 в США. Приготуйтеся до приголомшливої ​​еротиці.

«Секретарка», 2002

Лі Голлувей (Меггі Джилленхол) знаходить роботу секретарем у жорсткого і вимогливого адвоката Едуарда Грея (Джеймс Спейдер), а також починає зустрічатися з нудним Пітером (Джеремі Девіс). Лі незабаром закохується в Грея, дозволяючи йому "карати" себе і вступає в домінантно-підлеглі відносини.

«Основний інстинкт», 1992

Більше двох десятиліть тому режисер Пол Верховен вразив глядачів кіно, представивши стрічку в жанрі нео-нуар, в якому фігурувала гола бісексуальність Шерон Стоун. Сцена допиту Шарон Стоун стала однією з найпопулярніших сексуальних сцен в сучасному кінематографі, і немає сумнівів в тому, якщо ви подивитеся фільм зараз, він все одно буде тримати вас в напрузі.

«Оголена», 2015

Фільм оповідає про 20-річну жінці на ім'я Сара (Діанна Агрон), яка заводить дружбу з драґ-дилеркою Pepper (Пас де ла Верта), що переростає в бурхливий роман.

«Німфоманка», 2013

Ларс фон Трієр отримав безліч критики за цей сексуальний фільм.

«Таємний потяг», 2012

Любовні сцени фільму можуть бути не такими яскравими, як в інших кінострічках цього списку, але сюжетна лінія, як і раніше, досить інтенсивна. Двоє найкращих подруг (Робін Райт і Наомі Уоттс) заводять романи із синами одна одної.

«Небезпечний метод» (2012)

Ще один еротичний фільм з Майклом Фассбендером, з безліччю цікавих сцен. Дія стрічки відбувається під час Першої світової війни і показує заплутані стосунки психологів Карла Юнґа (Фассбендер), Зигмунда Фрейда (Вігго Мортенсена) і пацієнта (Кіри Найтлі).

«З широко заплющеними очима» (1999)

Вісімнадцять років тому любовна сцена між тодішньою дружиною Ніколь Кідман і Томом Крузом викликала в ЗМІ всілякі жарти щодо того, що кіносцени були, як «справжні». Однак, поза всякими сумнівами, цей фільм відсунув сексуальні обмеження в кіно.

"Невірна", 2002



Цей фільм ультрасексуальний. Едвард (Річард Гір) грає чоловіка, який дізнається, що його дружина Конні (Діана Лейн) збрехала йому про роман, і підозра спонукає його розкрити подробиці її невірності. Любовні сцени пашать пристрастю.

​Здійснено переклад.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше