Підбірка цікавих сторінок #INSTAGRAM

7 травня 2015
Plastylina

R I A S I M | @coffeecakescafe

Обожнює каву, тістечка та різноманітні кав'ярні. Усі фото робить за допомогою мобільного телефону та власної уяви. Щоразу вигадує цікаві композиції з кавових зерен та напою.
 

Yumi Kitagishi | @yumikitagishi

Ілюстраторка з Токіо знайшла своє натхнення у дитячій книзі й тепер займається розфарбовуванням нігтів. Проте, це зовсім не звичні візерунки, а веселі та барвисті персонажі тварин, пташок та рослин.
 

Paige Smith | @acommonname

Митець, графічний дизайнер яка за допомогою особливої техніки різання та згортання паперу #kirigami створює інсталяції котрі ззовні нагадують геодезичні утворення в тріщинах занедбаних будинків.
 

Hannah Jesus | @hannahjesus

Вчителька мистецтва в Сан-Франциско, штат Каліфорнія. Крім того, що її сторіночка заповнена чудовими фото природи, вона ще й додає свої акварельні малюнки.
 

Kerstin Hiestermann | @spielkkind

Талановита художниця, яка не збирається забувати про веселу та допитливу дитину в собі :) Її креативні малюнки викликають тільки посмішку та добро.
   
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше