Перший український 3D-мультик встановлює рекорди у світовому прокаті

7 лютого 2017
UAPOST.US
Перший український повнометражний 3D-мультфільм "Микита Кожум'яка" наприкінці січня 2017 року вийшов в міжнародний прокат в Польщі і Туреччині.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.
 
www.uapost.us
 
"За перший вікенд перший український повнометражний 3D-анімаційний фільм зібрав у міжнародному прокаті: 637,023 злотих (4, 350 млн грн) - у Польщі та 423,552,43 лір (3,071 млн грн) - у Туреччині, а кількість глядачів склала понад 70 тисяч", - ідеться в повідомленні.

 

 
За словами продюсера Дмитра Бєлінського, творці мультфільму дуже хвилювалися, як міжнародний глядач його сприйме, адже для України це перший досвід.

"Перші відгуки дуже позитивні, тому ми з нетерпінням чекаємо, як відреагують на нашого Микиту в інших країнах", - зазначив він.

На черзі прокат ще в понад 60 країнах. І наступні країни, куди помандрує "The Dragon Spell", - саме така назва мультфільму в міжнародному прокаті - це В’єтнам, країни Балтії, Казахстан і Угорщина.

UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше