Перше весілля на Майдані - 2014

6 лютого 2014
Редакція
На тлі непростої політичної ситуації в Україні, активісти Майдану не лише ведуть постійну боротьбу за свої громадянські права, створюють "кістяк" нового українського суспільства, розробляють тактику й стратегію, але й знаходять час для справжнього "фронтового" кохання. 
 
Вчора, 05 лютого 2014 року, увесь Майдан святкував непересічну подію - перше весілля двох активістів Богдана та Юлії. Закохані навіть не очікували такої уваги громади до власного вінчання, але небайдужі люди з числа "майданівців" організувала для них справжню святкову церемонію та весільну вечірку у приміщенні КМДА. Погодьтесь, не багатьом вдається похизуватись таким багатолюдним весіллям у такому нетривіальному місці. Все відбувалось як годиться - люди допомогли нареченій зі справжньою вінчальною сукнею і фатою. А бійці "Правого сектору" створили коридор для весільної процесії, ставши позаду своїх щитів по обидва боки. 
 
"Вінчальним батьком" пари став Олег Тягнибок, котрий висловив захоплення таким вчинком закоханих та впевненість у безперечній міцності майбутньої родини, народженої у непростий час на барикадах української свободи. 
 
Самі молодята запевняють, що почуття їхні зародились миттєво, під час першої зустрічі у медичному пункті, де Богдан працював волонтером, а Юлія прийшла з незначним пораненням руки. Перев'язуючи рану Богдан встиг закохатись у свою дружину й згодом "у старий спосіб" попрохав записати її номер телефону на клаптику паперу. Наречений зізнається, що його батьки, скоріше за все, дізнаються про те, що їх син одружився з новинних сюжетів на телебаченні. 
 
Інші активісти, котрі мали нагоду посвяткувати цю подію, щиро радіють за молодят та запевняють - це вірний знак того, що визвольна боротьба закінчиться перемогою. Адже, у часи першого Майдану 2004 року з того моменту, як тільки активісти почали одружуватись між собою суспільство отримало перемогу Майдану.
 
UA MODNA не залишається осторонь: ми приєднуємось до привітань Юлії та Богдана і щиро бажаємо усе життя крокувати рука в руці, зберігати юнацьку пристрасть одне до одного й так само стійко долати усі труднощі, як вони  облять це зараз на Майдані!
Фото взято з: www.tsn.ua
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше