Перша рок-група на Марсі буде з України

13 квітня 2016
Антон Мінчук
Нещодавно в ексклюзивному інтерв’ю українські рок-музиканти з гурту Опіум зробили шокуюче зізнання. Як виявилось, весь склад музичного колективу раніше подавав заявки на участь в унікальній програмі польоту на Марс, що втілюється у життя приватною компанією Mars One під керівництвом нідерландського науковця та бізнесмена Баса Лансдорпа.

Суть програми полягає в тому, аби створити на червоній планеті постійну колонію людей, відправляючи по 4 колоністи що два роки. Оскільки програма є комерційною, то взяти участь може теоретично будь-хто, а не лише професійні пілоти, астронавти чи космонавти.

Але, очевидно, серед всіх бажаючих буде проводитись жорсткий відбір, в результаті якого допустять тільки найбільш витривалих та цінних для такої місії осіб. Найбільш знакова особливість цієї місії - політ відбудеться в один кінець. Колоністи Марсу назавжди залишаться на своїй новій батьківщині за умови, що зможуть туди потрапити.

Рок’н’рол за межами земної орбіти, як можливість творчої самореалізації

Українські рокери декілька тижнів тому отримали офіційне підтвердження про допуск на попередній етап відбору осіб, що зможуть взяти участь в Mars One. Але за словами музикантів гурту Опіум, їм потрібен був час, аби прийняти остаточне рішення, а також морально підготуватися до оприлюднення такої новини. Тому, тільки сьогодні, 1 квітня 2016 року музиканти дали перше інтерв’ю з цього приводу.

Олександр Іващук, фронтмен гурту, коментуючи мотиви такого несподіваного вчинку повідомив: "В Україні доволі проблемно досягнути серйозного успіху в шоу-бізнесі. Серйозна конкуренція з боку старожилів сцени, агресивна політика панування російськомовної попси у медіапросторі та інші чинники змусили нас задуматись про певні зміни. Під руку потрапив рекламний буклетик, який нещодавно привіз наш барабанщик з Амстердаму, ми сіли, подумали й дійшли висновку, що можна спробувати себе на нових горизонтах не тільки творчості але й географії".

Незабаром хлопці планують дати розширену прес-конференцію, де повідомлять про деталі підготовки до програми.
 
До слова, Опіум буквально нещодавно випустив новий сингл під назвою "Ласкаво Просимо В Клуб", який доступний для завантаження на офіційному сайті гурту opiumband.com. Також у найближчих планах чергові релізи, деякі з яких уже можуть відбутися за межами нашої планети.

Тож слідкуймо уважно за творчістю та життям відчайдушних музикантів, можливо ми станемо свідками першої рок-групи за межами звичного нам світу. Якщо так, тоді й авдиторія в такої групи має бути "просто космос".

Джерело: www.facebook.com/opiumband
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше