Переможцем телешоу "Танцюють всі 8" став Ільдар Гайнутдінов!

28 грудня 2015
іра петрійчук
Впродовж довгих сімнадцяти тижнів тривала боротьба учасників відомого телешоу "Танцюють всі" за перемогу.

І хто б міг подумати, що саме юний Ільдар Гайнутдінов стане його переможцем!

Уся країна з нетерпінням очікувала двадцять п'ятого грудня, адже саме в цей день о 20:00 на телеканалі СТБ розпочався грандіозний Гала-концерт телепрограми "Танцюють всі"!!!

Впродовж усього Гала-концерту учасники, які увійшли в "двадцятку", ще раз демонстрували глядачам найкращі танцювальні номери, представлені за все шоу. А саме: тріо у виконанні Тетяни Вицул, Ільдара Гайнутдінова та Іллі Чижика; прекрасне соло Еліни Антонової; постановка "Ромео та Джульєтта" у неймовірному виконанні Анни Коростельової ти Ільдара Гайнутдінова; чарівний пасадобль, у якому розгорнулась боротьба Гаррі Поттера та Драко Мелфоя та багато інших захоплюючих танцювальних номерів! 
 
Цілий тиждень лінії голосування були відкриті та кожен міг віддати свій голос саме за того учасника, який найбільше вразив його своїми танцями.

У четвірку найкращих танцюристів країни увійшли Ілля Чижик, Еліна Антонова, Ільдар Гайнутдінов та Анна Коростельова!Трьом суперфіналістам ще не виповнилось і 16-ти! Проте їх незвичайний талант дав усім зрозуміти, що ці діти варті перемоги!!!

За підрахованими голосами, Анна Коростельва посіла четверте місце,
Ілля Чижик - третє,
Еліна Антонова - друге,
Ільдар Гайнутдінов - перше.

Сам переможець говорить, що на цьому проекті він знайшов для себе дві надзвичайно важливі речі - досвід та справжню дружбу!

Уся країна вітає юного та надзвичайно талановитого Ільдара з перемогою!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше