Пастель і вовки...

5 вересня 2017
Olga Melyn
Будь- яка техніка образотворчого мистецтва  вимагає  вивчення та тестування  матеріалів, які використовуються в роботі  – це все для того, щоб зрозуміти межі можливостей. Обираєш  тематиту і пробуєш її у різних техніках , тоді визначаєш, що  для чого найкраще.
Пастель  прекрасно підходить  для швидких робіт у яких потрібно виразити вир  почуттів, що наповнюють твою душу. Це чудово , адже за годину в тебе готовий малюнок і брудні руки  мало не до ліктів. Я люблю малювати  сухою пастеллю вовків. Сама не знаю чому , але на мою думку  це найкращий  матеріал, щоб працювати над зображенням цих тварин. Звісно, там де необхідні деталі вступають в гру кольорові олівці, але це лише 5% від всього малюнку.
Поряд з усіма плюсами  у цій техніці є один великий мінус  (особисто для  мене) це те, що фізичні властивості пастелі не ідеальні – вона стирається, осипається , лаки для цієї техніки не дуже ефективні, тому завжди потрібна рама із склом. 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com