PASTEL

13 квітня 2017
Pastel

PASTEL – молодий дизайнерський бренд, готовий підкорити серця модниць з усього світу. Одяг від PASTEL - це характер та настрій. Дівчина PASTEL знає чого прагне, вона впевнена у собі, має вишуканий смак, отримує від життя справжнє задоволення. Саме тому вона обирає жіночність та ніжність, новаторський витончений крій, комфорт і неповторний стиль.

В основу бренду лягла ідея створення улюбленого одягу, який хочется вдягати день у день, женучи тугу і сірі будні геть. Одяг, що створює настрій, прикрашає і дарує естетичну насолоду, залишаючись зручним. Вдягаючи PASTEL ти подобаєшся собі і, наче магніт, притягуєш захоплені погляди оточуючих.
 

ВИРОБНИЦТВО

Усі вироби PASTEL створюються в Україні з високоякісних тканин, які підбираються з особливою ретельністю і турботою про комфорт їхніх майбутніх власниць. Кожен крій створюється з думкою про те, щоб річ сиділа ідеально і підкреслювала красу. Кожен шов зроблений з любов'ю, особливим старанням і турботою.

Придбати собі річ до душі від бренду Pastel ви можете тут: pastel.uamodna.com

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше