паша броський дарує поезію

2 листопада 2018
Марина Чиянова

Вчора, 1 листопада, відбувся літературний вечір літоб'єднання Паші Броського. Вечір проходив у приємній атмосфері Будинку Художника і зібрав 70 слухачів та виступаючих. Приємно вражає якість текстів та наявність музичної складової, а також поезії іноземними мовами. 

Помітна присутність медійників (співробітників та співвласників ЗМІ) серед авторів натякає на ще одну характерну рису нашого народу - працелюбність.

З якісних творів художнього штибу можуть (і мають) інколи виростати ініціативи іншого, ще вищого гатунку. 

Крім цього, слід зазначити, що безмежність світу слова художнього збалансована з якістю всіх інших досліджень, в тому числі в комерційній та державній царинах. Так зараз живуть кияни та гості нашого славетного, піднесеного, високого міста. 

Поезія - всього лише інструмент для досягнення найвищих цілей суспільної гармонії, справедливості, єднання, вдосконалення міжнародного публічного іміджу нашої країни, утвердження державності. 

З повагою, 

Чиянова Марина Вікторівна - авторка, журналістка, викладачка вищої школи, перекладачка, методистка освітньої галузі,  науковець-інноватор, епізодичний державний експерт з міжнародних питань, мандрівниця. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com