Paris 1985 від HYPE LABS: елегантність та розкіш

28 березня 2024
Дарина

HYPE LABS презентують перший айтем своєї нової ери — олімпійку Paris 1985. З нею творці дарують українській моді французький шик. 

У 1985 році у Парижі виникали нові правила елегантності та естетики. Події того часу надихнули HYPE LABS на створення олімпійки Paris 1985. 

Спортивна куртка Paris 1985 від HYPE LABS поєднує два тренди — outdoor core та grandpa core. Виготовлена із чорного та білого деніму —  нагадує про кращі часи вінтажного шику. Paris 1985 на підкладці з трикотажної сітки — це додаткова перевага, яка робить її комфортною та практичною.

За допомогою шнурків знизу ви самі визначаєте довжину, роблячи цей айтем універсальним для різних образів. Всього один рух, і ви перетворюєте олімпійку з оверсайзу на стильний кроп. Широкі штани або джинси, спідниця або сукня-міні — Paris 1985 легко адаптується до будь-якого вашого бажання.

Замовляйте олімпійку Paris 1985 в Інстаграмі HYPE LABS та сяйте!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com