Парфуми та бренди: легенди світу парфумерії

8 листопада 2023
Редакція

Історія парфумерії налічує тисячоліття, і вона пов'язана з багатьма легендарними брендами, які стали символами розкоші та елегантності. Відомі виробники роками випускають аромати, які стали знаковими, не втратили своєї популярності та продовжують радувати і надихати. Далі розглянемо найвідоміші парфуми, які вважаються обраними і ввійшли до парфумерної історії.

Bombshell Victoria's Secret

Аромат, який встиг стати бестселером, визнаний фаворитом у будь-якій колекції. Вперше композиція побачила світ у 2010 році і вже більше 10 років не сходить з п’єдесталу популярності. Парфуми у багатьох асоціюються з:

  • сонячними днями;
  • приємними покупками;
  • запальними танцями;
  • райською насолодою. 

Ідеально підкреслять кокетливий характер юної дівчини, створять гарний настрій дорослій жінці. Дуже яскрава та універсальна композиція. 

У колекції є безліч цікавих ароматних поєднань на будь-який смак. Тут можна придбати парфуми VS на будь-який смак.

GIVENCHY - Organza 

Ще одна шедевральна композиція, яка має безліч прихильників. Парфуми солодкі, але в міру, насичені, не задушливі. Оптимальне співвідношення легкого, але водночас суворого аромату. Спершу аромат відкривається нотами гарденії, бергамота, мускатного горіха. Середні ноти віють жасмином, туберозою, іланг-ілангом. Шлейф розкішний завдяки ванільному, сандаловому та кедровому аромтному звучанню. 

CHANEL — Allure

Аристократичний аромат, від якого у захваті безліч прихильниць зі всього світу. Фантастичне поєднання квіткових, цитрусових і східних прянощів. Верхні ноти відкриваються соковитими фруктами (персик, лимон, мандарин). Середні віють магнолією, жасмином, півонією, лілією та трояндою. Шлейф надзвичайно чутливий, динамічний, адже відкривається ваніллю, сандалом, амбр та пачулі.

Calvin Klein — Obsession

Аромат являється уособленням чуттєвості, сексуальності та невгамовної пристрасті. Старт парфумів розкривається ваніллю, персиком, базиліком і цитрусовими. Середні ноти жасмину, троянди і дубового моху зливаються у одну єдину мелодію. Фінальний акорд піраміди звучить амбра, мускусом та ладаном. 

GUERLAIN — Shalimar

Легендарна східна ароматна композиція Shalimar вже протягом багатьох років не втрачає своєї популярності. Жодна жінка не може залишатися байдужою. У ній вдало поєднуються ноти ванілі, ладану, цитрусових і квітів. Аромат, на створення якого надихнуло кохання.

GIVENCHY — Ange ou Demon

Найяскравіша новинка від знаменитого бренду. Композиція віє чуттєвістю, вишуканістю, у ній оптимально переплетені солодкі і соковиті акорди (ваніль, шафран, мандрин), відчувається гр контрастів. З одного боку аромат стильний і елегантний, з іншого - грайливий та спонтанний. 

ESTEE LAUDER — Estee

Класичний аромат, який являє собою яскравий приклад квіткової композиції. В основі трояндові та жасминові ноти. Над створенням оптимального вишуканого поєднання парфумери працювали близько 7 років. Підходить як юним леді, так і жінкам елегантного віку для підкреслення високого статусу. 

GUERLAIN — La Petite Robe Noire

Аромат, який вражає солодким і теплим характером. Розкривається вишневим, мигдальним і бергамотовим ансамблем. Центральними нотами є троянда, чай, лакричник. Шлейф окутує і довго залишається на шкірі завдяки ванілі, ірису, анісу та пачулі.

Отже ми дізналися про легендарні парфуми та бренди, які стали символами світу парфумерії. Вони не лише додають шарму та вишуканості, а й допомагають відчути смак життя. Завдяки цим знанням ми краще розуміємо історію та цінність парфюм та вчимося вибирати той, який найбільше відповідає нашому стилю чи настрою. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше