Отже, обирай —  або ми, або твій бойфренд!

11 травня 2019
Лінія Довіри

Ще більше про стосунки почуєте у нашій радіопрограмі: https://soundcloud.com/user-629180519/damo-radu 

Якщо ви чули таку фразу не з екрана телевізора, а із вуст рідних людей, тоді ви знаєте, як воно – опинитися на роздоріжжі.

З однієї сторони, такі теплі та щирі стосунки з коханим, з іншої — найрідніші у світі люди, які подарували життя.

Розпач, розгубленість. А що далі?

По-перше, не треба одразу ставити хрест на стосунках з батьками або хлопцем. Бо іноді все можна налагодити за допомогою діалогу.

По-друге, варто з'ясувати причину вашого конфлікту. Спробуй поговорити з батьками без зайвих емоцій. Якщо твій хлопець їм не подобається, то в них мають бути вагомі причини для цього. Але зваж, що відмовки типу «Він неприємний» або «Ну, нам же краще знати» –  не пояснення. Попроси обґрунтувати свою точку зору спокійно і без зайвих образливих слів.

По-третє, якщо ти й сама прекрасно знаєш причини їхнього обурення, то і вихід точно зможеш знайти самостійно. Бо якщо батьки вперше побачили його у своєму домі випадково, до прикладу, у твоїй кімнаті за любощами, коли несподівано повернулися з дачі, то причина очевидна.

І перше, що треба зробити – попросити вибачення вам обом.

Якщо конфлікт з батьками владнати не вдалося, то приховувати це від свого бойфренда безглуздо.

Потрібно поговорити з ним і, можливо, спробувати відвідати психолога.

АЛЕ не треба вмовляти свого обранця або батьків відвідати фахівця, яущо вони навідріз відмовляються бачити проблему.

В нашому менталітеті присутня дуже безглузда риса намагатися врятувати того, хто сам цього не бажає.

Наприклад, жінка втомилася від чоловіка-пияки, і вирішує його вилікувати від алкоголізму. Бігає від одного спеціаліста до іншого, а результатату – нуль! Важливо, аби рішення було взаємним.

До того ж, проблема може бути не в тобі, не в хлопцеві, не в батьках.

Людям притаманно помилятися, робити поспішні висновки і маскувати страх за турботою.

Розкажіть їм про те, що турбує вас, і нехай висловиться ваш бойфренд. Вислухайте батьків, нехай скажуть, що турбує їх. Бо саме діалог дорослих та мудрих людей може владнати майже безвихідну ситуацію.

Але це варто робити лише у тому випадку, якщо ви справді плануєте з цим хлопцем майбутнє. Беріть ініціативу в свої руки, аби вашим дітям не довелося чути від бабусі й дідуся, яка їхня мама нетямуща, а тато безтолковий.

А ось поради типу  «стерпиться- злюбиться», піди до ворожки погадай, «забий , вони ще знайдуть спільну мову — Б Е З Г Л У З Д А трата часу, що зруйнує ваші стосунки. 

Бо в родині має бути  «один за всіх, і всі за одного», а не «моя хата скраю — нічого не знаю»!  

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше