Будь ввічливим... навіть в порно!

30 березня 2015
MorisBrother
Що знає про тебе світ? Ти добре пишеш тексти, читаєш вірші, ідеально вимальовуєш ноти, перетворюючи їх в божественну музику, створюєш картини, які заворожують чи навіть сам викрадаєш серця? Хто ти? Чорний хірург, викладач, юрист, татове золотце? Якщо чесно, я про тебе не знаю геть нічого. Навіть прізвище якогось Френсіса на пляшці від гелю для душу здається мені більш знайомим, ніж ти. Тільки не ображайся. В тебе ще є шанс. Шанс стати знаменитим!

Слава давненько затуманює голови простих смертних. Дехто вважає, що бути знаменитим – бути багатим, щасливим, але забуває про найважливіше. Бути знаменитим означає бути впізнаваним серед мільярдів таких же людей. Можливість вийти за межі "Нігер, япошка, азіаточка, піндос і т.д." і розповісти про себе всьому світу. Як це зробити? Доволі просто.
   
  • Інтернет - галузь з безмежними можливостями. При наявності грошей завжди можна купити достатню кількість рекламних місць (банерів), щоб тебе впізнавав кожен користувач соц. і не тільки мереж. Якщо грошей нема, доведеться шукати альтернативні варіанти. Доволі хорошим є... па-парам–пам... порно. Так-так. Мінімум акторських талантів, максимум м'язів та хороших форм. Згадай досвід Саші Грей. Якщо раніше це було соромно, то тепер один з найкращих способів - стати супер порно зіркою. А батькам скажеш, що ти просто "зірка"… французького кіно. При хорошій підготовці про тебе знатимуть від Америки до Молдови, можливо, в обличчя тебе не впізнають, але окремі частини тіла стануть "класикою світового жанру "ХХХ".
   
  • Ти не настільки смілива людина і шукаєш більш… етичні методи? Тоді для тебе існує ціла купа талант шоу. В них є тільки два варіанти успіху: виступаєш дуже погано, виступаєш дуже добре. В першому можна досягти слави й визнання на рівні з Мацевком, в другому - стати справжньою зіркою. Золота середина переважно відбір не проходить. Та навіть якщо тобі вдасться потрапити в 10 найкращих, без грошових внесків отримати хоча б 3 місце не вийде. Шоу-бізнес – це теж бізнес. Але кому то треба? Щоб заявити про себе на всю країну, достатньо просто з’явитись на кастингу з унікальним номером, розрахованим на домогосподарок. Довго слава не протримається, але це полегшить твій прихід у жанр "порно". Маленький, але плюс!
     
 
  • Проте, ти можеш виявитись чистокровним гуманітарієм. Тоді спів, танці, оголені сідниці – явно не про тебе. Залишаються книги. Взагалі, публіцистика - доволі легкий спосіб потрапити на трон народної любові. Можна видавати наукові роботи, писати романи, рецензії, поезію. Якщо твій стиль написання зможе зацікавити читачів, то готуй величезну торбу, щоб збирати схвальні відгуки, та любов фанатів. Такий метод охоплює доволі маленьке коло людей. Але для гуманітарія має вистачити. Маленький мінус лиш в тім, що цим на хліб не заробиш. Особливо якщо живеш в Україні, де за книгу платять 500 доларів премії. Все ж, це краще, ніж 1500 грн у Best Burger.
     
 
  • Активні люди, яким не вдалось потрапити в порно чи стати письменниками, обирають політику. Он, пан Ляшко зумів поєднати порно і казки, ставши ледь не народним героєм. В цій справі головне вміння красиво брехати та грати на очікуваннях людей. Роздавай гречку, тушонку, 100 грн. на дільницях і ти обов’язково станеш народним депутатом. НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ – навіть сама назва говорить про всенародну любоФФушку. Самі ж депутати діляться на три категорії: ті, що не крадуть – їх ніколи не показують по ТВ; ті, які крадуть тихо – на них списуються всі кримінальні справи; ті, які крадуть красиво – народні улюбленці, зірки Шустер-Live. Твоя ціль - потрапити в останню категорію. Слава, гроші, визнання – головне в церкву ходити на сповідь. З роками можна дорости до президента. Звісно, якщо вірус порядності та анти корупційності не дістанеться до твого молодого 40 річного тіла. Але в нашій державі хворих швидко виліковують з допомогою грошових інєкцій. 

Такими простими методами, можна підкорити Олімп, вирватись із сірої маси, та грітись в променнях слави. Важливо лиш пам'ятати, що одного разу Богів вже скидали через надмірне зневажливе ставленя до простих людей. Будь ввічливим... навіть в порно!

P.S: 

Дана стаття не є інстукцією для покращення життя. В ній відображається думка автора, і він, тобто я, жодним чином не агітую вас йти в порно бізнес, політику чи ще кудись далі. Якщо ж, все таки, ви вирішили змінити своє життя після прочитання даного матеріалу, то надішліть на мій рахунок 20 доларів. Я вип'ю за ваше здоров'я. Реквізити можете отримати у модераторів UaModna. 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше