Особливості покупок на Amazon із доставкою в Україну

18 грудня 2023
Редакція

«Амазон» – відомий у всьому світі гіпермаркет, де можна придбати все – від одягу та взуття до гаджетів і програмного забезпечення. Він працює у форматі маркетплейсу, тобто на ньому розміщують свої товари сотні продавців. Усього на майданчику доступно 34 товарні групи й велика кількість категорій із десятками тисяч найменувань.

Доставка з Amazon в Україну напряму не здійснюється, проте придбати й отримати товар у гіпермаркеті зручно за допомогою EasyXpress. Достатньо зареєструватися на сайті форвардингової компанії та отримати американську поштову адресу. Її потрібно вказати під час відкриття облікового запису на маркетплейсі та вказувати надалі під час покупок.

Як купувати вигідно: основні способи

Одна з особливостей шопінгу на «Амазон» – активна динаміка цін, тобто вартість одного й того ж товару може відрізнятися залежності від розміру, кольору та інших критеріїв. Щоб заощадити, варто регулярно відвідувати розділ Today’s Deals, у ньому вказані актуальні знижки, доступні на сьогодні. Кожна пропозиція діє, як правило, не більше ніж добу, у цей її можна придбати дешевше на 50–70%.

Ще один цікавий розділ для охочих купувати вигідно – Amazon Coupons. Тут доступна продукція, для якої можна отримати знижку за купонами, їхня дія також обмежена за часом, може виражатися в сумі або у відсотках. Варто зазирати й до розділу Outlet, де представлені залишки з минулих розпродажів – там можна знайти багато цікавих, у тому числі брендових речей.

Якщо низька ціна у пріоритеті й незначні дефекти на кшталт невеликих подряпин на корпусі гаджета не лякають, можна передивитися пропозиції в Amazon Warehouse. Сюди потрапляють товари, які покупці повернули (наприклад, через потертості або зняту захисну плівку). Усі вони проходять попередню перевірку, тому точно відповідають опису, і серед них більшість – у дуже хорошому стані.

Що таке «Амазон Прайм» і які переваги дає

Щоб отримати більше привілеїв та максимально оцінити переваги американського гіпермаркету, варто придбати підписку Prime. Це може зробити кожен, достатньо тільки натиснути на відповідний значок і прийняти пропозицію. Після вибору GET STARTED користувачеві буде запропоновано вибрати один із тарифних планів:

  • Video. У такому випадку він зможе отримати доступ тільки до відеоконтенту;
  • monthly. Це повноцінна передплата на місяць, її вартість складає 12,99 долара;
  • annual. Тариф на рік, коштує 119 дол.

Останній варіант є найвигіднішим, проте він підійде для тих, хто купує на сайті регулярно. В іншому випадку краще вибрати передплату на місяць, після завершення терміну її можна не оплачувати й не продовжувати. Гроші за прайм після підтвердження списують із банківської картки, вказаної в обліковому записі (це робиться під час реєстрації).

Власник Amazon Prime може скористатися такими перевагами:

  • безплатною швидкою доставкою – доступна тільки для товарів із відповідною позначкою;
  • можливістю слухати музику, дивитися відео, читати електронні книги у спеціальних розділах;
  • доступом до різноманітних серіалів у Amazon Originals;
  • можливістю взяти участь в акціях, які проходять щороку в середині жовтня тільки для передплатників.

Ця функція корисна для тих, хто проживає в США, іноземці не зможуть сповна оцінити її привілеї. Тому українським користувачам зручніше відвідувати розділи зі знижками. Це особливо варто робити на свята (наприклад, дуже багато продукції дешевшає приблизно за місяць до Різдва).

«Амазон» дає можливість купувати різні товари дешевше, ніж в Україні, а EasyXpress дозволяє отримати посилку без довгих очікувань і переплат.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше