Осіння депресія

5 жовтня 2015
Тanya Balyta
Осіння депресія – витвір нашої уяви чи вона насправді існує?

Не знаю, чому так стається, але з настанням осені у більшості людей починається депресія. Чи то просто похмура погода, чи дощі так впливають на людей, чи, можливо, на це є якісь інші причини? Напевне, не кожен може пояснити, чому в нього почалася депресія. Вона приходить нізвідки. Інколи ти навіть не усвідомлюєш цього. Повернувшись додому з роботи чи з навчання, ти раптом розумієш, що щось не так з твоїм настроєм, тобі нічого не хочеться. Ти не можеш ні про що думати, в тебе дивні відчуття. Ти ходиш домівкою наче привид, сам не розумієш, чого тобі треба, чого тобі хочеться. В голові стільки думок, але ти не можеш їх зібрати до купи.

Ти звертаєшся за допомого до друзів, кожен щось радить, але нічого не допомагає. Як боротися з цими почуттями? Як позбутися тієї депресії? Хто може відповісти на ці запитання? А з іншого боку, вона дійсно існує чи просто в нашому житті настає такий момент, коли найпростіше сказати "Відчепіться всі від мене, ви не бачите, що в мене депресія". Можливо, у всіх нас настає період морального виснаження, інколи від постійної роботи або, навпаки, від нудьги. А депресія це ніби занавіска, якою можна закритися. Ми ходимо самі не свої, а коли нам це набридає, скидаємо цю маску і ось депресія пройшла, ми знову щасливі, на обличчі посмішка. Ми задоволені і всі навколо також.

Але давайте задумаємося, чи варто нам витрачати той день чи, можливо, навіть тиждень нашого життя на постійне скиглення, що життя до нас несправедливе, що всім навколо щастить, а мені як завжди ні. Життя не є настільки довгим, щоби витрачати ті дні, які ми можемо провести з друзями, з коханою людиною, на якусь непотрібну нам депресію.

А що ж робити, коли так стається, скажете ви? Я вам дам таку простеньку пораду, яку завжди даю своїм друзям чи знайомим, не беріть собі того до голови, краще подумайте, що краще: депресія чи хороший настрій? Ну звичайно, що кожен з нас вибере друге. Ну от і ваша відповідь, щоби прогнати від себе депресію, підіть повеселіться. Або, знаєте, є ще один варіант: підіть в таке місце, де немає людей і випустіть всі свої почуття на волю, все, що у вас є негативного, не тримайте в собі, просто прокричіть з такою силою, наскільки вам зараз погано, і побачите результат.
 
Buzzy
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше