Оригінальні подарунки для рідних та близьких

Напередодні будь-якого свята  ювілей, Новий рік, професійне свято, жіноче чи День всіх закоханих  виникає одне й те ж запитання,  «що дарувати?». Напевно, кожній людині не раз доводилося ламати голову при виборі презентів, адже хочеться бути оригінальним, піднести корисний і приємний подарунок, який точно принесе задоволення одержувачу.

Подарунки, які відповідають усім вимогам, знайти досить складно, але є чудове рішення  подарункові набори. Такі набори є відмінним сюрпризом, а внутрішнє наповнення можна підібрати для будь-якої категорії одержувачів і на будь-який бюджет.

В асортименті подарункових боксів є варіанти:

  • Для жінок і чоловіків різного віку;
  • Корпоративні подарунки;
  • Дитячі бокси;
  • Оригінальні презенти для колег;
  • Яскраві подарунки на день народження.

Кращі набори подарунків з приводу і без

Один з найпростіших варіантів  підбирати такі набори не тільки за призначенням, але і відповідно до приводу вручення:

На Новий рік. Різдвяні комплекти можуть містити ароматну каву, чай, солодощі, святкову атрибутику, затишні дрібнички – все те, що подарує тепло холодним зимовим днем.

Подарункові комплекти до дня народження. Їхній склад може відрізнятися в залежності від віку та статі іменинника. Бокс можна вибрати попередньо з косметикою й аромасвічками для дівчини чи коробочку з кавою, темним шоколадом і строгим блокнотом для чоловіка.

Подарунки для колег. Купити набір для колеги або шефа –  відмінний варіант. В асортименті є коробочки з настільними годинами, календарями, канцелярією, строгими щоденниками.

Милі презенти на День закоханих. Навіть той, хто не є романтиком, може зробити приємний сюрприз своїй другій половинці, вибравши один з готових наборів. Усередині, крім смакоти, косметики і різних милих штучок, можна знайти баночки з папірцями, на яких написані причини любові, жуйки «Love is...» та інші романтичні штучки. Успіх такого подарунка гарантований.

Подарунки для батьків. Спеціальні тематичні набори для мами можуть містити смаколики, симпатичні побутові аксесуари (прихватки, рушники), листівки з приємними словами. Ботькові можна вибирати набори для приготування пива і комплекти для справжній чоловіків – отримати такий презент буде приємно.

Універсальні подарунки. Є коробочки, які можна подарувати незалежно від приводу і одержувача. Як правило, це їстівні комплекти з шоколадом, печивом, чаєм або кавою. Персоналізувати такий подарунок можна, вклавши в коробочку власноруч підписану листівку.

Перевагами подарункових наборів є:

Обкладинка: pinterest.com

  • Готова святкова упаковка.
  • Різноманітне наповнення.
  • Доступна ціна.
  • Універсальність і широкий асортимент.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше