Орландо Блум поділився враженнями від поїздки на Донбас

5 травня 2016
UAPOST.US
Відомий голлівудський актор та посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум вперше прокоментував свій візит в східну Україну, під час якого відвідав школи та дитсадки, які постраждали від військових дій.

Про це інформує на своєму сайті Дитячий Фонд ООН (ЮНІСЕФ).

"Я зустрів дітей, таких як 11-річна Ліана, яка ховалася у підвалі своєї школи майже два тижні, в мороз, без світла або тепла, в той час як артобстріли знищували класи над її головою", — розповів Блум.
 
uapost.us
 
Актор відвідав класи, які розташовані всього в трьох кілометрах від передової і були пошкоджені від снарядів.

"Переживши такий страшний досвід, все, чого ці діти тепер хочуть — це повернутися до безпеки і планувати своє майбутнє", — заявив Блум.
 
uapost.us
 
Також під час свого візиту на Донбас Блум зустрівся з дітьми, які отримують психологічну підтримку і працюють з психологами.

"Освіта є важливим фундаментом для відновлення нового життя в безпечному і сприятливому середовищі для цих дітей", — зазначив посол доброї волі ЮНІСЕФ.

За інформацією організації, близько 580 тисяч дітей на сході України потребують допомогу і понад 230 тисяч дітей були змушені покинути свої будинки. Близько одна з п'яти шкіл і дитячих садків у регіоні були пошкоджені або зруйновані, близько 300 тисяч дітей потребують допомоги, щоб продовжити свою освіту.

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше